Ο Stephen Elop νεος διευθυντής του τμήματος Xbox

Η προϋπηρεσία του στην Nokia μετράει θετικά στο νέο του ρόλο.

Ο Καναδός Stephen Elop αντικαθιστώντας την Julie Larson-Green, έγινε διευθυντής στο τμήμα Xbox της Microsoft που είναι υπεύθυνο για τις κονσόλες Xbox, καθώς και τα Surface, Windows Phone

και του Microsoft Studios.

Η Julie Larson-Green (είχε διοριστεί προσωρινά Chief Experience Officer) έγινε υπεύθυνη για το τμήμα των Applications που ασχολείται με τα Bing, Office και Skype. Έκαστος στο είδος του με απλά λόγια. Φεύγοντας, η Larson-Green δήλωσε πως tο Xbox είναι σε καλά χέρια αφού γνωρίζει τον Stephen και άλλους συνεργάτες που δούλευαν παλαιότερα στην Nokia και τους έχει εμπιστοσύνη.

Το γνωστό δημοσιογραφικό site Bloomberg δήλωσε πως αν ο Stephen Elop είχε ήδη γίνει διευθυντής του τμήματος τον Νοέμβριο του 2013, θα είχε πουλήσει το Xbox. Επίσης θα είχε σταματήσει την προσπάθεια της Microsoft να περάσει την μηχανή αναζήτησης της Google σε νούμερα χρησιμοποιώντας το Bing και θα ήταν έτοιμος να πουλήσει οποιοδήποτε επιτυχημένο franchise που πίστευε ότι αποσπά την εταιρία από τους πραγματικούς της στόχους. Φυσικά, άτομα από την Microsoft διέψευσαν τα λεγόμενα του Bloomberg λέγοντας ότι πρόκειται για ψέματα.

Διαβαστε τις τελευταιες ειδησεις για το Xbox One από το GameWorld. Επισκεφθείτε επίσης το forum Xbox για συζήτηση γύρω από τις κονσόλες της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα