7ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΣΦΗΜΜΥ7

14:09 25/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Στις 11, 12 και 13 Απριλίου του 2014 στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα διοργανωθεί το επιστημονικό συνέδριο με τίτλο “Αποδομώντας το πρόβλημα: Ο μηχανικός στη σύγχρονη εποχή”, υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Πρόκειται για ένα συνέδριο πανελλαδικής εμβέλειας,
το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά έπειτα από 5 χρόνια επιτυχών διοργανώσεων ανά την Ελλάδα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ με την παρουσία άνω των 1000 φοιτητών από όλη την Ελλάδα. Την επιστημονική επιτροπή απαρτίζει πλήθος ακαδημαϊκών, ενώ στο συνέδριο θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν διεθνώς καταξιωμένοι επιστήμονες, καθώς και ερευνητικές ομάδες. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των νέων μηχανικών σχετικά με τις τεχνολογικές κι επιστημονικές εξελίξεις, μέσα από την προβολή του ερευνητικού έργου και των καινοτόμων ιδεών όσων δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

Περισσότερα για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site http://www.sfhmmy.gr/, καθώς και στη σελίδα στο facebook facebook.com/sfhmmy7
Keywords
Τυχαία Θέματα