Sennheiser PC 323D headset: Παρουσίαση και διαγωνισμός

Ελαφρύ, σύγχρονο και άνετο!

Στο GameWorld σας παρουσιάζουμε ένα gaming headset που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Το PC 323D είναι η πρόταση της Sennheiser στα gaming headset. Με ήχο Dolby Surround 7.1 και noise cancelling σας παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, με 230 γραμμάρια βάρος και ελαφρύ υλικό στα μαξιλαράκια είναι ότι πιο άνετο μπορείτε να φορέσετε.

Το volume του μικροφώνου του PC 323D αυξομειώνεται από τα πλαϊνά μέσω του headset, ενώ ρυθμίζεται ώστε όταν το μαζεύετε να γίνεται αυτόματα mute. Συν τις άλλοις,

υποστηρίζεται συνδεσιμότητα με το PC σας μέσω audiojack θύρας, ενώ παρέχεται και η επέκταση Dolby Surround όπου συνδέετε τα audiojack καλώδια και η επέκταση καταλήγει με USB στο PC σας. Αν το μήκος δεν επαρκεί, η Sennheiser σας παρέχει και επέκταση USB καλωδίου δύο μέτρων μέσα στο πακέτο.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση:

{youtube}fqWHgX8bgSg|500|300{/youtube}

Το Sennheiser PC 323D headset είναι μία προσφορά της εταιρείας Φίλιππος Νάκας η οποία θα το χαρίσει σε έναν τυχερό από εσάς. Δείτε την παρουσίαση και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μέσω του YouTube (αναλυτικές πληροφορίες αναφέρονται στο βίντεο). Θυμηθείτε ότι μπορείτε να το αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας (Nakas.gr) στην τιμή των 125 ευρώ και συγκεκριμένα από αυτό το link.

Keywords
Τυχαία Θέματα