Νίκος Θωμάδης και Λευτέρης Ξυκομηνός

Δύο δυνατά ονόματα του χώρου οι επόμενοι καλεσμένοι στους Users και το GameWorld TV!

Σας ανακοινώνουμε τους επόμενους καλεσμένους της ραδιοφωνικής εκπομπής Users και του GameWorld TV.

Ο Νίκος Θωμάδης στους Users
Αύριο Παρασκευή 19:00-19:30, ο Νίκος Θωμάδης, επί σειρά ετών τεχνολογικός συντάκτης του περιοδικού RAM και πλέον του GameWorld.gr, θα βρίσκεται μαζί μας στο στούντιο. Θα μιλήσει για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και θα απαντήσει στις απορίες σας μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων.

Αν λοιπόν σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε αναβάθμιση, να αγοράσετε νέο κινητό και γενικά αν έχετε οποιοδήποτε θέμα αφορά hardware και software, θα έχουμε κοντά μας τον κατάλληλο άνθρωπο!

Ο Λευτέρης Ξυκομηνός στο GameWorld TV
Σε αυτό το επεισόδιο του GameWorld TV, την Κυριακή στις 16:00, θα υποδεχθούμε μαζί μας στον αέρα τον Λευτέρη Ξυκομηνό, αρθρογράφο, αναλυτή και σύμβουλο τεχνολογίας σε πολύ γνωστά έντυπα όπως PC Master, Πρώτο Θέμα, Multimedia & CD-Rom, ο Κόσμος του Internet και σήμερα στο Zougla.gr στη στήλη τεχνολογίας. Είναι ένας απ' τους παλιότερους gamers στην Ελλάδα καθώς ξεκίνησε από τα τέλη της δεκετίας του '70 διατηρώντας από πολύ μικρή ηλικία κονσόλες, οικιακές και φορητές, οι οποίες σήμερα είναι παγκοσμίως δυσεύρετες. Θα τις παρουσιάσει όμως μαζί μας και θα συζητήσουμε πολλά και διάφορα σε μια retro gaming εκπομπή!

Αμέσως μετά θα παίξουμε DotA 2 όπως σας είχαμε υποσχεθεί και θα μοιράσουμε δωράκια άφθονα PC games καθώς και Halo 4 lanyards σε όσους παρευρεθούν! Αν θέλετε δηλώστε συμμετοχή μέσω του forum, εφόσον έχετε DotA 2 beta key. Το μόνο που αρκεί είναι να συνδεθείτε online από τις 16:00 και μετά στο Mumble Voice Chat. Τα online matches θα συνεχίσουν κατά τις 18:00.

Επίσης, όσοι παρευρεθούν θα κερδίσουν 200xp για το προφίλ τους. Θυμηθείτε να δηλώσετε στο forum την παρουσία σας αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής!

Οι Users αυτής της Παρασκευής 19:00-19:30 και το GameWorld TV της Κυριακής στις 16:00 είναι δύο εκπομπές που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο!

Keywords
Τυχαία Θέματα