Νέα συμφωνία της EA με την Respawn

Εξαργυρώνεται η επιτυχία του Titanfall.

Η EA ήρθε σε νέα συμφωνία με την Respawn Entertainment με σκοπό να κυκλοφορήσει "νέες Titanfall εμπειρίες", ανοίγοντας ενδεχομένως τον δρόμο για μελλοντικά sequels.

Η πασίγνωστη εταιρεία ανακοίνωσε την συμφωνία στην χθεσινή ενημέρωση για τα οικονομικά της, όπου ο CEO Andrew Wilson

δήλωσε: "Η ΕΑ συνεχίζει την συνεργασία της με τον Vince Zampella και την ομάδα της Respawn Entertainment, με βάση την δική μας επιτυχία να προσφέρουμε το Titanfall, το μεγαλύτερο interactive entertainment γεγονός της χρονιάς μέχρι τώρα. Μέσα από την νέα συμφωνία, θα συνεργαστούμε με την Respawn για να φέρουμε νέες Titanfall εμπειρίες στους παίκτες σε όλο τον κόσμο".

Επιπροσθέτως, στην ίδια εκδήλωση η EA ενημέρωσε πως το καταιγιστικό FPS σημείωσε 925 χιλιάδες πωλήσεις στις Η.Π.Α. τις τρεις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας. Δεν ξέρουμε φυσικά στην παρούσα φάση αν μπορούμε να μιλάμε ήδη για κάποιο sequel, αλλά δεν έχει και μεγάλο νόημα μια τέτοια κουβέντα. Το Titanfall έχει ακόμα πολύ "ψωμί" και θα μας χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης, ενώ το σίγουρο είναι πως η Respawn Entertainment θα στηρίξει τον τίτλο της σε βάθος χρόνου, όπως άλλωστε ήδη το κάνει.

Θυμίζουμε πως ήδη περιμένουμε το πρώτο Expedition DLC, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Μάιο. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε το review του Titanfall από το GameWorld, καθώς και το αντίστοιχο της έκδοσης για το Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα