Destiny: Ημερομηνία κυκλοφορίας και beta

Διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της beta.

[Αρχική δημοσίευση: 7/12/13] Η Bungie σήμερα αποκάλυψε μέσω του επίσημου site της ότι το πολυαναμενόμενο

online First-Person Shooter της θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014.

Η ημερομηνία μπορεί να "πέφτει" λίγο μακριά, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Destiny είναι το μεγαλύτερο εγχείρημα της εταιρείας μετά το Halo, τα δικαιώματα του οποίου βρίσκονται πλέον στα χέρια της 343 Industries. Η Bungie δεν έδωσε συγκεκριμένη εξήγηση για την καθυστέρηση της διάθεσης του Destiny (πληροφορίες λέγανε για κυκλοφορία την Άνοιξη), αλλά σχολίασε ότι θα εκμεταλλευτεί τον επιπλέον χρόνο που διαθέτει για να εξασφαλιστεί ότι το παιχνίδι θα ανταποκρίνεται τόσο στις προσδοκίες των παικτών, όσο και στις δικές της.

{youtube}gIp7vZuYzoA|500|300{/youtube}

Το Destiny είναι ένα sci-fi Co-Op FPS με στοιχεία RPG και το στήσιμό του "φέρνει" αρκετά σε αυτό ενός MMO. Σύμφωνα με τα έως τώρα δείγματα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα εξελιγμένο Borderlands με τον εικαστικό σχεδιασμό και το gameplay να θυμίζουν αρκετά και τα παιχνίδια της σειράς Halo. Αναπτύσσεται από την Bungie σε συνεργασία με την Activision, με τα πλάνα τους να περιέχουν τρία τουλάχιστον ακόμα games στο σύμπαν του Destiny, τα οποία θα είναι είτε FPS, είτε Third-Person Action Shooters, ενώ θα κυκλοφορήσουν τέσσερα expansions (ένα για το κάθε game) έως το 2020. Όπως φαίνεται, τα σχέδια τους είναι μεγάλα για το μέλλον του Destiny. Όσοι ενδιαφέρεστε να παίξετε το παιχνίδι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014, καθώς στις αρχές της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει και η beta φάση, η οποία θα είναι διαθέσιμη πρώτα στα PS4 και PS3 και έπειτα στις κονσόλες της Microsoft.

[UPDATE: 7/5/14] Η Activision δήλωσε σήμερα ότι η beta του Destiny θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο, δύο μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του η οποία έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της οικονομικής έκθεσης της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του 2014, όπου ξεπέρασε τους οικονομικούς της στόχους έχοντας έσοδα της τάξεως των 1.1 δισεκατομμυρίων ευρώ. Θυμίζουμε ότι η ανάπτυξη και η προώθηση του πολυαναμενόμενου online FPS της Bungie κόστισε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το Destiny κάνοντας κλικ εδώ. Σχολιάστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360

Keywords
Τυχαία Θέματα