E3 2014: Η παρουσία της EA

Αναμένεται να παρουσιάσει έξι νέα games.

Η EA ανακοίνωσε πως η συνέντευξη τύπου της στην φετινή E3 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουνίου στο Shrine Expo Hall στο Los Angeles, θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει 60 λεπτά

Όπως έγραψε στο

Twitter ο Geoff Keighley του Spike TV, η EA σκοπεύει να αποκαλύψει έξι νέα games στην φετινή E3. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως θα έχουμε "μία ώρα press conference με έξι παρουσιάσεις νέων τίτλων".

Από την άλλη, ο CEO της EA Andrew Wilson επιβεβαίωσε σε μια συνάντηση για τα οικονομικά της εταιρείας ότι το reboot του Star Wars: Battlefront της DICE θα αποκαλυφθεί στο εν λόγω event. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο game μάλιστα δήλωσε πως "τα πηγαίνει πάρα, μα πάρα πολύ καλά", ενώ επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιεί την μηχανή Frostbite 3 που είδαμε και στο Battlefield 4.

Επίσης, η ΕΑ αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει ένα καινούριο "μεγάλο" game το οποίο θα αποτελέσει δυνατή κυκλοφορία για το τέλος του 2014. Σύμφωνα με την εταιρεία: "Εάν δεν έχουμε Battlefield κάποια χρονιά, υπάρχει ένα κενό που πρέπει να γεμίσει. Το κενό αυτό θα το συμπληρώσουμε πρακτικά με νέους τίτλους οι οποίοι θα συνοδέψουν τα Fifa World Cup, UFC, The Sims, Dragon Age και ένα golf game. Μέχρι εδώ θα λέγαμε πως έχουν συμπληρωθεί τα δύο τρίτα του κενού και το υπόλοιπο υποθέτουμε πως θα γεμίσει με αυτό το νέο game που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί".

Οι δύο πιο πιθανές περιπτώσεις για αυτό το νέο παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται η EA θα μπορούσαν να είναι είτε το Mass Effect 4, το οποίο γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Bioware Montreal, είτε το νέο Star Wars game της Visceral Games. Όπως και να έχει, σε λίγο καιρό θα μάθουμε οπωσδήποτε περισσότερα!

Για ότι νεότερο σχετικά με την φετινή E3, μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα