Κερδίστε την οθόνη Samsung UD590 28"

Η απόλυτη 4K HDMI εμπειρία θα γίνει δική σας!

Το GameWorld σε συνεργασία με την Samsung διοργανώνει έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του μέχρι σήμερα.

Σε συνέχεια της παρουσίασης των Samsung UHD οθονών UD590, SD590 και SD390, σήμερα σας χαρίζουμε το monitor UD590 28 ιντσών, κόστους που κυμαίνεται στα 600 ευρώ.

Η Samsung UHD 590 προσφέρει

εξαιρετική ευκρίνεια και ρεαλιστικά χρώματα, δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν αληθινές, με υψηλή ακρίβεια χρωμάτων. Διαθέτει τέσσερις φορές την ανάλυση των Full HD (FHD) οθονών και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Έχει σύγχρονο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, διαθέτοντας ένα πολύ λεπτό, εξαιρετικά διακριτικό πλαίσιο και μπορεί να απεικονίσει ένα δισεκατομμύριο χρώματα, δηλαδή 64 φορές περισσότερα χρώματα από τις κλασικές οθόνες. Τέλος, με την δυνατότητα αναβάθμισης σε UHD, επιτρέπει τη μετατροπή περιεχομένου χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας επιπέδου UHD, για πιο έντονες εικόνες.

{youtube}X5YXWqhL9ik|500|300{/youtube}

Δείτε αναλυτικά τις προδιαγραφές των νέων monitors της Samsung.

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
1)Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του GameWorld που έχουν φτάσει το Level 3. Διαβάστε εδώ τι ισχύει με τα User Levels και την απόκτηση xp.
2)Κάντε Like σε αυτή την είδηση του διαγωνισμού.
3)Απ' τη στιγμή που είστε ήδη Level 3, απλά αφήστε ένα σχόλιο στην ομάδα της Samsung που ανοίξαμε στην Community του GameWorld και πείτε μας την άποψή σας για τις νέες της οθόνες.

Η κλήρωση θα γίνει στις 27 Ιουλίου, μαζί με τα γενέθλια για τα 9 χρόνια του GameWorld.

Διαβάστε τους όρους χρήσης των διαγωνισμών του GameWorld.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα