Areal

Ένα νέο post-apocalyptic horror game!

Το Areal έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή μαζεύοντας περισσότερα από τα μισά χρήματα που είχε ως στόχο στο Kickstarter σε λιγότερο από 24 ώρες. Στόχος της ομάδας είναι να μαζέψει 50.000 δολάρια για την παραγωγή του παιχνιδιού.

Το Areal παρουσιάζεται ως ο «πραγματικός πνευματικός διάδοχος» της σειράς S.T.A.L.K.E.R και είναι σε παραγωγή από την ομάδα West-Games, η οποία αποτελείται από πρώην μέλη των GSC Game World

(S.T.A.L.K.E.R) και 4A Games (Metro: Last Light). Η West-Games παρουσιάζει το Areal ως ένα «γράμμα αγάπης» για τους fans των post-apocalyptic Horror games. Είναι επίσης ένα πολύ φιλόδοξο video game με ένα μεγάλο κόσμο, ιστορία που δεν είναι προκαθορισμένη, όπλα που μπορείτε να κάνετε customize, οχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εχθρούς με υψηλό A.I.. Η ομάδα επίσης έχει στόχο να κυκλοφορήσει το Areal σε PC, Mac και σχεδόν όλες τις κονσόλες, δηλαδή PS4, Xbox One, Wii U. Στον πυρήνα της West-Games είναι μια ομάδα από 11 έμπειρους προγραμματιστές και όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του Kickstarter το παιχνίδι δεν είναι μόνο λόγια.

{youtube}Ly1so_HvjAg|500|300{/youtube}

Ο κόσμος είναι γεμάτος χρώματα και πίστες που τραβάνε το μάτι και βασισμένος γύρω από ένα εξωπραγματικό και επικίνδυνο υλικό από μετεωρίτη με το όνομα Metamorphite. Άραγε όμως μόνο 50.000 δολάρια είναι αρκετά για να δημιουργήσουν ένα τέτοιου επιπέδου παιχνίδι; Η απάντηση είναι όχι. Η κύρια ομάδα της West-Games έχει επενδύσει τα δικά της λεφτά και αν όλα πάνε καλά με το Kickstarter τότε θα έχουν πολύ περισσότερες οικονομικές επιλογές.

Με μια δωρεά των 18 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι σε μια πλατφόρμα της επιλογής σας όταν κυκλοφορήσει. Θα μας έρθει σε PC, PS4, Xbox One, Wii U και Mac τον Σεπτέμβριο του 2015. Μέχρι τότε διαβάστε το review του S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat που αποτελεί προσπάθεια ορισμένων εκ των μελών της West-Games.

Keywords
Τυχαία Θέματα