Ar nosurge: Ode to an Unborn Star

To νέο RPG της Gust έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Η Tecmo Koei ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ar norsurge: Ode to an Unborn Star, το οποίο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον προσεχή Σεπτέμβριο. Να θυμίσουμε ότι το Ar nosurge κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις αρχές της χρονιάς για το PS3 και το PS Vita.

To Ar nosurge: Ode to an Unborn Star είναι sci-fi JRPG που λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο, όπου η μουσική και τα τραγούδια έχουν μαγικές ιδιότητες, ενώ μας διηγείται την ιστορία ενός πολιτισμού, του οποίου ο πλανήτης καταστράφηκε και οι κάτοικοι του τα τελευταία 2.000 χρόνια ψάχνουν για ένα νέο κόσμο. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας θα έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε δύο ζευγάρια πρωταγωνιστών, τους Delta και Casty που έχουν στόχο να προστατέψουν την ανθρωπότητα και να σώσουν τον κόσμο και τους Ion και Earthes, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο για να επιστρέψουν στην Γη.

{youtube}XRbKjwu_CHQ|500|300{/youtube}

Όσον αφορά το gameplay το Ar nosurge: Ode to an Unborn Star αντλεί αρκετά στοιχεία από τις προηγούμενες δημιουργίες της Gust, κοινώς από τις σειρές Atelier και Ar tonelico. Μάλιστα σύμφωνα με την Tecmo Koei το επερχόμενο JRPG αποτελεί prequel της σειράς Ar tonelico. Με βάση τα παραπάνω οι μάχες είναι turn-based, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε craft εκατοντάδες διαφορετικά αντικείμενα. Επιπλέον, η μαχητική ικανότητα των μελών του party σας εξαρτάται άμεσα από το πόσο “στενή” είναι οι σχέση τους. Είναι φανερό λοιπόν ότι θα υπάρχει ένα bond/relationship σύστημα, όπως έχουμε δει σε αντίστοιχα JRPG στο παρελθόν.

Επιπροσθέτως, κατά την διάρκεια των μαχών τα δύο ζευγάρια των πρωταγωνιστών μάχονται μαζί. Το πρώτο ζευγάρι μάχεται με melee όπλα, όπως μαχαίρια και σπαθιά, ενώ το δεύτερο ζευγάρι χρησιμοποιεί την δύναμη της μουσικής για να τους εμψυχώσει. Όπως προαναφέραμε άλλωστε στον κόσμου του Ar nosurge η μουσική και τα τραγούδια αποτελούν μία μορφή μαγείας.

Το Ar nosurge: Ode to an Unborn Star θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PS3. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την ευρωπαϊκή διάθεση της PS Vita έκδοσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα