Κάντε το iPad σας Laptop

Η απόλυτη θήκη.

Η εταιρεία Crux είναι γνωστή από τα πληκτρολόγια που φτιάχνει για τα iPad εδώ και δύο χρόνια. Τώρα προσπαθεί να καταφέρει το κάτι παραπάνω, καθώς το νέο της προϊόν υποσχεται να κάνει το tablet της Apple να μοιάζει πολύ με τα MacBook Air. Πρόκειται για

ένα πληκτρολόγιο/θήκη το οποίο η εταιρεία προσπαθεί να χρηματοδοτήσει μέσω Kickstarter.

Το CruxSkunk, όπως το ονομάζει, θα είναι φτιαγμένο από ένα ενιαίο κομμάτι επεξεργασμένου αλουμινίου και θα δανείζεται τη γραμμή των προϊόντων της Apple. Στόχος των hardware engineers είναι ο συνδυασμός με το iPad να είναι ιδανικός, κάτι που φαίνεται ότι είναι εφικτό αφού το πάχος του iPad φορώντας το θα είναι 19 χιλιοστά, περίπου όσο και αυτό των MacBook Air.

Τo πληκτρολόγιο του CruxSkunk συνοδεύεται από ειδικά function keys (F1-F12) αφιερωμένα στην καλύτερη εκμετάλευση του iPad και τα πλήκτρα του θα είναι QWERTY κανονικού μεγέθους. Η σύνδεση θα γίνεται με έξυπνο τρόπο που θα παρέχει περιστροφή 360 μοιρών ενώ η επικοινωνία μεταξύ των δύο θα γίνεται μέσω Bluetooth. Η μπαταρία του θα είναι μεγέθους 350mAH και η Crux ισχυρίζεται πως θα χρειάζεται επαναφόρτιση μόνο μία φορά το μήνα.

Σύμφωνα με τα σχέδια της Crux, η δοκιμαστική παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα του Οκτώβρη και υπολογίζεται πως το τελικό προϊόν θα αρχίσει να αποστέλλεται στα μέσα του Δεκέμβρη. Θα είναι συμβατό με iPad 2 και 3, ενώ η τιμή (για όσους το ενισχύσουν μέσω Kickstarter) ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 108€. Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την χρηματοδότηση του CruxSkunk, καθώς και το σχετικό video, εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα