PlayStation Store: 05/09/2012

Metal Gear Solid 2&3 – HD και Battlefield 3: Armored Kill.

Μπήκαμε πλέον στο φθινόπωρο και επιστρέψαμε ξανά στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Για κάποιους από εσάς αρχίζει η νέα σχολική περίοδος την ερχόμενη εβδομάδα, όσοι είστε φοιτητές θα έχετε ήδη την εξεταστική του Σεπτέμβρη, ενώ οι περισσότεροι απ'

τους μεγαλύτερους θα έχετε ήδη επιστρέψει στις δουλειές σας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και τα αγαπημένα μας video games για να μας χαρίσουν λίγες όμορφες στιγμές και να μας ταξιδέψουν σε άλλους μαγευτικούς κόσμους. Το εβδομαδιαίο update του PlayStation Store είναι για μια φορά ακόμα γεγονός και χωρίς καμιά αμφιβολία προσφέρει ένα ιδιαίτερα χορταστικό περιεχόμενο για όλα τα γούστα.

Οι φίλοι του Solid Snake μπορούν να κατεβάσουν (επιτέλους!) τις ψηφιακές εκδόσεις του Sons of Liberty και του Snake Eater. Τα δυο αυτά games αποτελούν κομμάτι της Metal Gear Solid HD Collection, η οποία είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Φεβρουάριο σε PS3 και Xbox 360, ενώ μέσα στο καλοκαίρι η ομώνυμη συλλογή είχε μεταπηδήσει και στο PS Vita (απουσίαζε όμως αδικαιολόγητα το Peace Walker). Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας η ψηφιακή διάθεση (μέσω PSN και Xbox Live) των δυο παραπάνω τίτλων είχε προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου, ενώ στις 28 θα κυκλοφορούσε και το Peace Walker. Για αδιευκρίνιστους λόγους όμως υπήρξε μια σημαντική καθυστέρηση στο λανσάρισμα των παιχνιδιών στο PS3 (στο Xbox 360 διατέθηκαν κανονικά). Ελπίζουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και το Metal Gear Solid: Peace Walker στο PSN, αλλά και η ψηφιακή έκδοση της συλλογής που θα περιέχει και τα τρία games της αντίστοιχης retail έκδοσης.

Οι premium members του Battlefield 3 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο expansion του παιχνιδιού που ονομάζεται Armored Kill έναντι €14.99. Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας το DLC θα περιέχει νέα οχήματα, ένα καινούργιο mode με άρματα και τέσσερις ακόμα χάρτες.

Να υπενθυμίσουμε πως από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε την ετήσια συνδρομή του PlayStation Plus με έκπτωση 25% (€37.49 από τα €49.99). Το Game of the Month της Sony για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι το Red Dead Redemtion, το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας, από σήμερα έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Δείτε αναλυτικά όλα τα σημερινά updates στο PlayStation Store:

PS3 Games
Agarest: Generations of War Zero: €24.99 (14GB)
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty – HD Edition: €14.99 (8606MB)
Metal Gear Solid 3: Snake Eater – HD Edition: €14.99 (9657MB)
Rainbow Moon Premium Bundle: €16.99 (2GB)
Twisted Metal: €29.99 (14GB)
Zen Pinball 2: Δωρεάν (389ΜΒ)
Wicked Monsters Blast! HD: €9.99 (525MB)

PS3 Demos
Rainbow Moon (1829MB)

PS Vita Games
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty – HD Edition: €14.99 (1559MB)
Metal Gear Solid 3: Snake Eater – HD Edition: €14.99 (1833MB)
Treasure Park: Δωρεάν
Zen Pinball 2: Δωρεάν (252ΜΒ)

PS2 Games
Twisted Metal: B

Keywords
Τυχαία Θέματα