Παρουσίαση του iPhone 5 στις 12/9

Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο iPhone, μιας και η φράση «Είναι σχεδόν εδώ» αλλά και ο αριθμός "5" που διακρίνεται επάνω στις προσκλήσεις μας οδηγεί πλέον σε ασφαλή συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα το event αυτό θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος στο Yerba Buena (Θεατρο Σκιών) του Σαν Φρανσίσκο. Να θυμίσουμε ότι η Apple είχε

χρησιμοποιήσει τον εν λόγω χώρο τον περασμένο Μάρτιο για να ανακοινώσει το νέο iPad. Έτσι, εάν το νέο iPhone 5 ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό η διαθεσιμότητά του να ξεκινήσει αμέσως μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παγκοσμίως γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών Verizon έχει απαγορεύσει σ’ όλους τους εργαζόμένους της να πάρουν άδεια την περίοδο μεταξύ 21 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό το γεγονός υποδηλώνει ότι σίγουρα θα υπάρξει ένα σημαντικό γεγονός (που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το λανσάρισμα του νέου iPhone) την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα χρειαστεί όλο το προσωπικό διαθέσιμο, διότι οπώς πάντα σε κάθε κυκλοφορία ενός νέου προιόντος της Apple, θα επικρατήσει ένας πανικός.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Apple παρουσιάζει μια νέα έκδοση του iPhone κάθε χρόνο, από τότε που αυτό πρωτοκυκλοφόρησε το 2007. Η τελευταία έκδοση ήταν αυτή του iPhone 4S το οποίο έκανε την εμφάνισή του τον Οκτώβριο του 2011. Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση του νέου iPhone την επόμενη Τετάρτη θα είναι πλέον γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα