Η Ubisoft χάρισε Wii U στον Ολάν

Γιατί καμιά φορά καλύτερα να παίζεις παρά να κυβερνάς.

Η γαλλική εταιρία Ubisoft χάρισε στον πρωθυπουργό της ένα...Wii U. Είναι αστείο αλλά αυτόν τον τρόπο θεώρησε σωστό η Ubisoft για να προάγει την κονσόλα στην Γαλλία. Ο François Hollande παρευρέθη τον προηγούμενο μήνα στην Ιαπωνία

για διάφορες δουλειές και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε διάφορες εταιρίες, μίλησε και με την Ubisoft η οποία του χάρισε ένα Wii U μαζί με τρία games για να παίξει. Πιο συγκεκριμένα του έδωσε από ένα Just Dance 4, Assassin's Creed III και Rabbids Land.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανθρώπους σε υψηλές θέσεις να ασχολούνται με video games αφού πριν από τρία χρόνια είχε αποκαλυφθεί ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ παίζει Wii. Έτσι η THQ έφερε στο Μπάκινχαμ ένα επιχρυσωμένο Wii μαζί με το νέο της παιχνίδι BIG Family Games. Αυτή ήταν μια πανέξυπνη κίνηση από τους marketeers της THQ αφού έφερε την εταιρία και πάλι στο προσκήνιο. Τώρα η ιαπωνική εταιρία φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κερδίσει μερικές παραπάνω πωλήσεις αυτή τη φορά όχι μέσω ενός γαλαζοαίματου αλλά χάρη στον πρωθυπουργό της Γαλλίας François Hollande.

Keywords
Τυχαία Θέματα