e-awards 2013: Οι νικητές

Τρία βραβεία το ComedyLab, το ένα από τον Mikeius!

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκαν τα βραβεία e-awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Maga.gr, στα οποία μπαίνουν ως υποψήφιοι και βραβεύονται πολλοί σημαντικοί πρωταγωνιστές του ελληνικού Internet. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και σε αυτήν παρευρέθυσαν μεταξύ άλλων οι Users (κατά 3/4) Μάνος Γρυπάρης, Γρηγόρης Βούλγαρης και Χριστιάνα Θάνου, οι Doct8r (Ορέστης και Ορφέας Δούρβας), το επιτελείο του ComedyLab.gr μαζί

με Σύλλα Σεραφείμ, Mikeius, Γιώργο Χατζηπαύλου, καθώς και ορισμένες σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης.

Οι κατηγορίες που βραβεύτηκαν δεν συμπεριέλαβαν την Τεχνολογία ή τα Games. Ωστόσο από την λίστα που θα ακολουθήσει θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες κατηγορίες τις οποίες αρκετοί από εσάς τιμάτε με την παρουσία σας καθημερινά. Την τελετή βράβευσης παρουσίασε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κι όπως αντιλαμβάνεστε πολλές από τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια των απονομών είχαν να κάνουν με την ΕΡΤ και το κλείσιμό της από την κυβέρνηση.

Από τους νικητές ξεχώρισαν το Comedylab.gr, το οποίο έφυγε με δύο βραβεία, για το καλύτερο YouTube κανάλι αλλά και την καλύτερη Web TV, +1 ακόμη βραβείο το οποίο απέκτησε ο Mikeius που ανέβηκε στο βήμα απλά για να πει μόνο ένα ταπεινό "Ευχαριστώ". Καλύτερο Twitter προσωπο ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, κάτι στο οποίο προφανώς θα έπαιξε ρόλο η αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ. Ο συνάδελφος εισέπραξε ένα θερμό χειροκρότημα για την ομιλία του από σχεδόν όλους τους παρευρισκομένους στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84. Δείτε το βίντεο με υποψήφιους και στιγμιότυπα:

{youtube}f_8e6c9wsmI|400|300{/youtube}

Οι νικητές της Απονομής e-Awards 2013:

Facebook σελίδα: TEDxAthens
Θεματικός ιστότοπος: Μusicpaper.gr
Φωτογραφία: Ελλ. Φωτογράφοι Flickr (group)
Twitter πρόσωπο: @KostasVaxevanis
Twitter org: @Arcturosgr
YouTube πρόσωπο: Mikieus
YouTube κανάλι: Comedy Lab
Διαφήμιση: Incredible Crete
Blog: Το βυτίο
Ενημέρωση: Protagon.gr
Άρθρο: Πέτρος Κουμπλής
Καλλιτέχνις στο διαδίκτυο: Νατάσσα Μποφίλιου
Εφαρμογή: Taxibeat
Web Radio: Troll Radio
Web TV: Comedy Lab


Το site της εκδήλωσης είναι το e-awards.gr στο οποίο μπορείτε να προτείνετε υποψήφιους για την ερχόμενη χρονιά. Επειδή δεν υπάρχει κατηγορία "Games" ή έστω "Τεχνολογία" μπορείτε να προτείνετε το GameWorld.gr στο "Θεματικός ιστότοπος ειδικού ενδιαφέροντος".

Ευελπιστούμε το 2014 να υπάρξουν πολύ περισσότερες κατηγορίες, οι οποίες θα αφορούν και το νεανικό κοινό του Internet.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα