Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη του Joshua Hill aka p0sixninja για τους φίλους του Jailbreak; Μήπως ένα νέο BootROM exploit;

Ο p0sixninja γεμίζει τους φίλους της Jailbreak σκηνής με αισιοδοξία, μέσω ενός αινιγματικού tweet που δημοσιεύτηκε εχτές:

Ποιά είναι τα “εκπληκτικά πράγματα” που μας ετοιμάζει ο p0sixninja; Ανατρέχοντας σε παλαιότερα του tweets (thanks to nikosgnr) δεν αποκλείεται να έχουμε μία μεγάλη έκπληξη, ένα BootROM exploit (+decryption keys) για τους επεξεργαστές A5/A5x και A6/A6X!

Τι

σημαίνει αυτό; Εφόσον επαληθευτούν οι υποθέσεις μας και έχει ανακαλυφθεί BootROM exploit, τα iPhone 4S/5, iPad 2/3/4, iPad Μini και iPod touch 5th Gen θα μπορούν να γίνουν Jailbreak σε οποιοδήποτε iOS firmware (ακόμα και στο επερχόμενο iOS 7)!

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που είχε ανακαλυφθεί BootROM exploit στους επεξεργαστές των iOS συσκευών ήταν από τον Geohot (βλ. limera1n jailbreak), την εποχή του iOS 4.0.

Αναμένοντας λοιπόν περισσότερες πληροφορίες από τον Joshua Hill ας θυμηθούμε τις τελευταίες του δηλώσεις που θα μας βοηθήσουν να συνδέσουμε ευκολότερα τα κομμάτια του puzzle:

Well, so far it looks like the next jailbreak might be created entirely by me.

Joshua Hill (@p0sixninja) March 29, 2013

Evad3rs haven’t gone anywhere, I’ve just discovered all the needed exploits on my own over the past few months

Joshua Hill (@p0sixninja) March 29, 2013

Kernel exploit fun with @dent1zt oc9.org/~n/ioctl_osx.m…

Joshua Hill (@p0sixninja) May 30, 2013

@jduck @dent1zt just gotta finish up codesign exploit now, and iOS7 is mine. muwhahaha :-P

Joshua Hill (@p0sixninja) May 30, 2013

Δεν αποκλείεται λοιπόν να αναμένουμε ένα ολοκληρωμένο “πακέτο” από τον Joshua Hill. Ένα BootROM exploit για A5/A5x και A6/A6X που ενδεχομένως θα συνδιαστεί με ένα jailbreak tool για το επερχόμενο iOS 7!

Πότε; Από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και μετά την κυκλοφορία του iOS 7.

Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη του Joshua Hill aka p0sixninja για τους φίλους του Jailbreak; Μήπως ένα νέο BootROM exploit;

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα