Routine

Μία ανεξάρτητη Survival Horror πρόταση.

Έπειτα από περίπου 10 μήνες σιγής ιχθύος η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Lunar Software έρχεται να δείξει το δεύτερο βίντεο της παρθενικής της δημιουργίας με τίτλο Routine, δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από το gameplay του παιχνιδιού. Η ποιότητα στα γραφικά από το τετράλεπτο βίντεο δείχνει να

βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι η αγγλική εταιρία ανάπτυξης αποτελείται από μόλις τρία άτομα.

Σύμφωνα με το επίσημο site το Routine θα αποτελεί ένα FPS στο υποείδος του survival horror και θα λαμβάνει χώρα σε μία απομονωμένη βάση της σελήνης. Η περιπέτειά σας θα αφορά στην εύρεση στοιχείων ώστε να αποκαλύψετε τι πραγματικά οδήγησε στην εξαφάνιση του προσωπικού του Σεληνιακού Επιστημονικού Σταθμού.

{youtube}iAcAd1fUiy8|400|300{/youtube}

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο μπορούμε να υποθέσουμε πως τα ανδροειδή αυτού του σταθμού θα αποτελούν έναν από τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τους δημιουργούς δε θα υπάρχει καμία ένδειξη επί της οθόνης, όπως μπάρα ενέργειας, σύστημα καταμέτρησης πόντων κτλ. Επίσης ο θάνατος του χαρακτήρα σας θα είναι μόνιμος, προκειμένου να ενταθεί η αίσθηση της αγωνίας και της τρωτότητας, ενώ θα πρέπει γενικότερα να κρύβεστε και να αποφεύγετε τους διάφορους κινδύνους. Η περιγραφή θα λέγαμε ότι μας δημιουργεί την αίσθηση πως το Routine θα μπορούσε να είναι το Amnesia: The Dark Descent στο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o τίτλος της Lunar Software αναπτύσσεται με την χρήση της Unreal Engine 3 καθώς επίσης θα υποστηρίζει και το επερχόμενο Oculus Rift, το περιφερειακό που θα επιχειρήσει να μας μεταφέρει ένα βήμα πιο κοντά στο virtual reality.

Το Routine αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους για PC και Mac μέσω της υπηρεσίας Steam.

Keywords
Τυχαία Θέματα