FFXIV: A Realm Reborn: Dungeon Tour

Μια ματιά στα εντυπωσιακά dungeons του παιχνιδιού.

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο, στα οποία παρουσιάζονται τα 16 dungeons του reboot του Final Fantasy XIV.

Τα dungeons απευθύνονται σε τέσσερις παίκτες στα αρχικά στάδια και σε οκτώ στα μεγαλύτερα levels και λαμβάνουν χώρα τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, υπάρχει

αρκετή ποικιλία στα περιβάλλοντα, αλλά και στους αντιπάλους. Από τους κλειστοφοβικούς χώρους του Tam-Tara Deepcroft, μεταφέρεστε στην έπαυλη του Haukke Manor και από εκεί στο δάσος του Brayflox's Longstop. Υπάρχουν πάντα καινούρια τοπία να εξερευνήσετε χωρίς να βαρεθείτε.

{youtube}Kbr_h_d5g2Q|500|300{/youtube}

Στο FFXIV: A Realm Reborn τα dungeons έχουν μια διαφορά, καθώς σας δίνεται συγκεκριμένος χρόνος για να τα ολοκληρώσετε. Συνήθως αυτός ο χρόνος ανέρχεται στα 60 ή 90 λεπτά, μέσα στα οποία θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα συγκεντρωθείτε στο να σκοτώσετε όλα τα bosses ή αν θα πάρετε το ρίσκο να εξερευνήσετε για περισσότερο loot, βάζοντας όμως σε κίνδυνο την αποστολή σας.

To Duty Finder είναι ένα νέο στοιχείο που προστέθηκε, το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε group για οτιδήποτε θέλετε, είτε για τα Full Active Time Events (FATE), τα οποία ξεκινάνε ανά περιόδους σε διάφορες περιοχές, είτε για τις ομαδικές σας δραστηριότητες στα dungeons και τα raids. Μάλιστα, ο μηχανισμός του Duty Finder μπορεί να σας βάλει σε party ακόμα και με παίκτες από άλλους servers. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει, είναι ότι θα πρέπει πρώτα να έχετε εξερευνήσει μια περιοχή από πριν, για να σας την εμφανίσει το πολύτιμο αυτό εργαλείο.

{youtube}8KqXqBAWaM0|500|300{/youtube}

Ένα άλλο στοιχείο που θα σας φανεί χρήσιμο, είναι το Enmity, το οποίο σας δείχνει πόσο εχθρικός είναι κάθε αντίπαλος ενάντια σε εσάς και τους συμπαίκτες σας. Σκεφτείτε το σαν τα threat meters που υπάρχουν σε άλλα MMORPG μέσω διαφόρων addons. Δίπλα από το όνομα κάθε παίκτη στο παράθυρο του party, υπάρχει μια μπάρα. Όσο πιο γεμάτη είναι, τόσο πιο εχθρικός είναι ένας αντίπαλος προς αυτόν τον παίκτη. Οπότε, η αντίστοιχη μπάρα του tank του group σας θα πρέπει να είναι πιο γεμάτη από τις υπόλοιπες, έτσι ώστε να επιτίθενται μόνο σε αυτόν και να είναι ασφαλείς οι υπόλοιποι.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XIV. Να σας θυμίσουμε ότι οι servers του A Realm Reborn θα είναι κοινοί για PC, PS3 και PS4.

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC και PS3. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS4.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα