Αποχώρηση West από την Respawn Entertainment

Το πρώτην στέλεχος της Infinity Ward έφυγε λόγω οικογενειακών προβλημάτων.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 4/3]Ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Respawn Entertainment, Jason West, φαίνεται πως αποτελεί πλέον παρελθόν για την εν λόγω εταιρεία. Ο West

μαζί με τον Vince Zampella ήταν οι δύο πρώην επικεφαλείς της Infinity Ward και δημιουργοί της σειράς Call of Duty. Να θυμίσουμε πως το 2010 το δίδυμο αποχώρησε από την Activision (θυγατρική της οποίας είναι η Infinity Ward) και ίδρυσε τη Respawn Entertainment υπογράφοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα συμβόλαιο με την EA.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Jason West αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με το γνωστό game site Kotaku, φαίνεται πως η απουσία του δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη του πρώτου project της Respawn, καθώς δεν είχε συμμετοχή σε αυτό. Όπως όλα δείχνουν, το νέο «μεγάλο αφεντικό» πλέον της εταιρείας είναι ο Vince Zampella.

Η Respawn Entertainment δεν έχει ακόμα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φιλόδοξό της εγχείρημα, το οποίο θα εκδοθεί από την EA. Ωστόσο, σύμφωνα με μηνύματα στο Twitter του ίδιου του Zampella την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένουμε παρουσίαση του εν λόγω τίτλου στην φετινή E3.

[UPDATE 4/3]Παρελθόν και επίσημα ο West
Ο πρόεδρος της Respawn Entertainment, Vince Zampella, επιβεβαίωσε τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με την αποχώρηση του Jason West.

Σε ένα blog post στο site της εταιρίας, ο Zampella ανακοίνωσε την αποχώρηση του West σημειώνοντας πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση για να φροντίσει ορισμένα οικογενειακά του ζητήματα, προσθέτοντας πως ήταν στεναχωρημένος που η συνεργασία των δυο τους έφτασε στο τέλος της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Zampella αναφέρει: «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει εκπληκτικά πράγματα μαζί. Είναι λυπηρό να βλέπουμε πως ήρθε το τέλος, αλλά υπάρχουν φορές που οι αλλαγές είναι απαραίτητες τόσο για τη προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη. Εύχομαι τα καλύτερα στον Jason και την οικογένειά του».

Στο ίδιο post, ο Zampella φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες ότι η Respawn θα αποκαλύψει το πρώτο της τίτλο στην φετινή E3: «Η Respawn συνεχίζει να με εκπλήσσει, η ομάδα μας είναι ευέλικτη και ταλαντούχα. Η E3 θα είναι μια καλή θεραπεία για όλους μας, καθώς επιτέλους θα μπορέσουμε να επιδείξουμε ξανά τη δουλειά μας. Γνωρίζω πως η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη από την ανταπόκρισή του κόσμου απλά και μόνο επειδή επιβεβαιώσαμε την παρουσία μας εκεί».

Ο πρώτος τίτλος της Respawn Entertainment αναμένεται να είναι ένα Sci-Fi First-Person Shooter, χωρίς να γνωρίζουμε καμία περεταίρω πληροφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα