Mars: War Logs

Έρχεται την άνοιξη στο Steam, στο PSN και στο Χbox Live. Δείτε τα πρώτα screenshots. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/2012] Ένα ακόμα RPG φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Spiders, πέρα από τo Of Orcs and Men. Η μικρή γαλλική εταιρία ανακοίνωσε στη φετινή Gamescom ότι εργάζεται πάνω στο Mars: War Logs, ένα νέο Action RPG,

στο οποίο δεσπόζει η cyberpunk αισθητική. Να προσθέσουμε ότι την έκδοση του τίτλου την έχει αναλάβει η επίσης γαλλική Focus Home Interactive, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Game of Thrones.

{youtube}6r026RswKyk|400|300{/youtube}

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μέλλον όπου ύστερα από μια ανεξήγητη καταστροφή, τα αποθέματα του νερού έχουν εξαντληθεί. Καλείστε να αναλάβετε τον ρόλο του Roy Temperance, ενός πολυτάλαντου τυχοδιώκτη και να επιζήσετε μέσα σε αυτόν τον post-apocalyptic κόσμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μπορείτε να κάνετε craft τον εξοπλισμό σας, να επιλέξετε διάφορα perks, ενώ θα υπάρχουν διάφορες επιλογές στους διαλόγους και οι απαντήσεις σας θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το Mars: War Logs θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC, PS3 και Xbox 360 (διαθέσιμο μέσω PSN και Xbox Live Arcade αντίστοιχα).

[UPDATE 2/3/2013] H Focus Home Interactive έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου Mars War Logs. Την ανάπτυξη του εν λόγω τίτλου την έχει αναλάβει η γαλλική Spiders, η οποία μας παρουσίασε πρόσφατα σε συνεργασία με την Cyanide το συμπαθητικό Action RPG Of Orcs and Men. Να προσθέσουμε ότι η Spiders εργάζεται σε μια ακόμα δημιουργία που ονομάζεται Bound by Flame. Πρόκειται για ένα dark fantasy RPG στα πρότυπα του Dark Souls που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC, PS3 και Xbox 360.

{youtube}0c3WeyCra4A|400|300{/youtube}

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το σύστημα μάχης του Mars War Logs, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αρκετές ομοιότητες με το αντίστοιχο του Of Orcs and Men. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δημιουργία της Spiders χρησιμοποιεί την Silk Engine, μια μηχανή γραφικών που έχει αναπτυχθεί εξ' ολοκλήρου από την γαλλική εταιρεία. Όπως σας ενημερώσαμε τον Αύγουστο το επερχόμενο Action RPG θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω του Steam, του PSN και του Xbox Live Arcade αντίστοιχα.

[UPDATE 20/3/2013] Η Spiders και η Focus Home Interactive μας ενημέρωσαν ότι εδώ και μερικές ώρες "άνοιξε" το επίσημο site του Mars War Logs. To sci-fi Action RPG αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη, αν και για την ώρα οι δύο γαλλικές εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία διάθεσης. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο μέλλον και συγκεκριμένα στον άγονο πλανήτη Άρη, όπου το νερό αποτελεί το πιο πολύτιμο αγαθό και εσείς καλείστε να αναλάβετε τον έλεγχο του τυχοδιώκτη Roy Temperance. Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω screenshots το Mars War Logs δείχνει αρκετά αξιόλογο ειδικά αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Το Mars War Logs θα κυκλοφορήσει την άνοιξη για PC, PS3, και Xbox 360.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα