Lunatik Taktik Extreme και Taktik Strike για το iPhone 5

Διαθέσιμες είναι πλέον οι πολυαναμενόμενες θήκες προστασίας της Lunatik για το iPhone 5, με τις τιμές τους να κυμαίνονται στα επίπεδα των μοντέλων για το iPhone 4/4S. Στην περίπτωση μάλιστα της Lunatik Taktik η τιμή απόκτησης της είναι κατά $20 χαμηλότερη απ’ότι το μοντέλο για iPhone 4/4S που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι προς και πλέον έχει αποσυρθεί.

Η γνωστή σειρά των Lunatik Taktik γίνεται επιτέλους

διαθέσιμη και στο iPhone 5. Eκτός απο την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση, η θήκη προσφέρει εξαιρετική προστασία μιας και και είναι επενδυμένη με πατενταρισμένο απορροφητικό υλικό “Impact Truss system” ενώ εξωτερικά είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο σε συνδυασμό με το περίφημο Corning Gorilla Glass (μοντέλο Extreme). Η σειρά της Taktik είναι αδιάβροχη, αντέχει σε σκόνη, χτυπήματα και πτώσεις.

Η σειρά Taktik Extreme είναι διαθέσιμη σε 2 χρώματα, λευκό και μαύρο. Η σειρά Taktik Strike διαθέτει περισσότερες χρωματικές επιλογές καθώς εκτός του κλασικού μαύρου και λευκού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γκρίζο, πράσινο και ροζ:

Η τιμή της Taktik Strike for iPhone 5 έχει οριστεί στα $79.95 ενώ της Taktik Extreme for iPhone 5 στα $124.95.

.

Lunatik Taktik Extreme και Taktik Strike για το iPhone 5

Σχετικά άρθρα:

Οι νέες προτάσεις της Lunatik για το iPhone 5Mophie Outride: Μετέτρεψε το iPhone 4/4S σε μία extreme sports cameraChargeCard: Ένα καλώδιο φόρτισης του iPhone που μπορείς να έχεις στο πορτοφόλι σου
Keywords
Τυχαία Θέματα