World of Warcraft: Mists of Pandaria Preview

Όλες οι αλλαγές του νέου expansion.

Η αγωνία εκατομμυρίων παιχτών θα λάβει τέλος τον επόμενο μήνα αφού το τέταρτο expansion θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στις 25 Σεπτέμβρη. Έχουνε περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από τότε που η Blizzard Entertainment μας παρουσίασε το πρώτο World of Warcraft και όλο αυτό τον καιρό διατηρούσε το ίδιο μοντέλο παιχνιδιού. Πολύ σύντομα κέρδισε το κοινό, ενώ παράλληλα ολοένα και περισσότερα

MMO έβγαιναν με μοναδικό σκοπό να γίνουν WoW killers. Μετά από τόσα χρόνια η Blizzard αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο και να αλλάξει την συνταγή. Στο GameWorld παίξαμε την beta και σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες αλλαγές.

Ξεκινώντας από τα βασικά
Με το που άνοιξε ο launcher της beta, παρατηρήσαμε την νέα login screen η οποία έδειχνε δύο γιγάντια αγάλματα να σταυρώνουν τα όπλα τους. Το μουσικό theme έχει προσαρμοστεί στο νέο expansion και ταξιδεύει τη φαντασία μας με έναν ήρεμο και γαλήνιο τόνο, που σε τίποτα δε θυμίζει το ύφος του Cataclysm. Συνεχίζοντας, παρατηρήσαμε το ολοκαίνουριο character creation. Σε αυτό αρχικά διαλέγετε race και class αλλά έπειτα με μια καινούρια επιλογή, πηγαίνετε στην επόμενη οθόνη που σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τον χαρακτήρα της αρέσκειάς σας. Τώρα έχετε πιο πολλές επιλογές στο να τον δημιουργήσετε, όπως το χρώμα του δέρματος, το στυλ των μαλλιών, το πρόσωπο, τα μούσια ή τα σκουλαρίκια. Αυτό είναι το πρώτο θετικό στοιχείο που κρατάμε, αν σκεφτείτε ότι το character creation δεν είχε υποστεί ποτέ μεγάλες αλλαγές.

Νέο race και νέο class
Όπως είναι ευρέως γνωστό, στο Mists of Pandaria φέρνει καινούρια πράγματα και πιο συγκεκριμένα μία ολόκληρη ήπειρο, την Pandaria. Εκεί μένουνε τα σοφά και μυστηριώδη Pandarens, ανθρωπόμορφα pandas που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η τυφλή πίστη στα totem τους. Αν και η εμφάνισή τους τα κάνει να φαίνονται γλυκά και ακίνδυνα, είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ότι φαντάζεστε. Καταρχήν αρχικά διέμεναν στο Kalimdor μαζί με τα Night Elves, αλλά όταν είδανε ότι οι σύμμαχοί τους ξεφύγανε από τα όρια βλέποντας την δύναμη της μαγείας, απομακρύνθηκαν. Ενδιαφέρον είναι και το racial skill τους, το Bouncy, χάρη στο οποίο τα Pandarens δέχονται λιγότερο damage όταν πέφτουν από ένα μεγάλο ύψος. Όσο για το faction σας, δεν είναι ανάγκη να ανησυχείτε, μπορείτε να παίξετε μέχρι τα πρώτα 10 levels ήρεμα και μετά να διαλέξετε αν προτιμάτε τους Horde ή τους Alliance.

Η αρχική ζώνη των Pandarens είναι το Wandering Isle, ένα ήρεμο νησί με καταπληκτική βλάστηση από ακτή σε ακτή. Το μεγάλο μυστικό του είναι μια τεράστια χελώνα που περιπλανιέται για χίλια χρόνια στους ωκεανούς του Azeroth. Τα αρχικά quests μιλάνε για τον κίνδυνο που διατρέχει το νησί, μόνο που αν δεν διαβάσετε τα quest logs δεν θα δείτε ποτέ αυτόν τον κίνδυνο, μιας και όλα μοιάζουνε τόσο ήσυχα.

Από την αρχή του παιχνίδιού το μόνο class που είχε προστεθεί ήταν ο Death Knight. Τώρα έχουμε ένα ακόμη, τους Monks. Ως Monk θα έχετε την ευχέρεια να παίξετε με όποιον ρόλο θέλετε. Αν διαλέξετε να

Keywords
Τυχαία Θέματα