Το πρώτο smartphone με Windows Phone 8 παρουσίασε η Samsung

Κορυφαία χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής.

Αν και οι φανατικοί των Windows Phone και της Nokia ανυπομονούν να δουν σε λίγες ημέρες τις πρώτες συσκευές της εταιρείας με Windows Phone 8 (με πιθανή ενσωμάτωση της τεχνολογίας PureView), το πρώτο smartphone με Windows Phone 8 που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, φέρει τελικά την υπογραφή της Samsung.

Το

Samsung ATIV S, σε αντίθεση με τα Android smartphones της εταιρείας, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και στο εσωτερικό του φιλοξενείται ένας διπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon τελευταίας γενιάς στα 1,5GHz, 1GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω καρτών microSD. Παρόλο που το σώμα του έχει πάχος μόνο 8,7 χιλιοστά, η Samsung κατάφερε να ενσωματώσει σ’ αυτό μια μπαταρία χωρητικότητας 2.300mAh, ενώ η τεράστια Super AMOLED οθόνη των 4,8 ιντσών έχει ανάλυση 720x1280 pixels. Κάτω απ’ την οθόνη βρίσκεται τοποθετημένο το πλήκτρο των Windows και στην πίσω πλευρά φιλοξενείται μια κάμερα 8MP με LED φλας, αυτόματη εστίαση και ικανότητα λήψης βίντεο 1080p (συνοδεύεται από μια δεύτερη 1,9MP στην πρόσοψη).

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το λανσάρισμα των Windows Phone 8, που πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί μετά την κυκλοφορία των Windows 8, στα τέλη του Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα