Archos Gamepad

Νέα φορητή κονσόλα-κλώνος του PS Vita με λειτουργικό Android.

Οι κονσόλες που θα χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android εμφανίζονται η μία μετά την άλλη σαν...τις κατσαρίδες! Μετά το Droid X360 και το Ouya, σειρά έχει το Archos Gamepad.

Η εταιρεία

Archos ετοιμάζει μια φορητή κονσόλα, η οποία θα έχει οθόνη αφής 7" και θα είναι πιο λεπτή σε μέγεθος απ' το PS Vita της Sony! Με αυτήν θα μπορείτε να λάβετε και να στείλετε emails, να πλοηγηθείτε στο Internet, να κατεβάσετε εφαρμογές και φυσικά να παίξετε games που θα υποστηρίζουν λειτουργικό σύστημα Android.

Ο χειρισμός του περιλαμβάνει d-pad, δύο circle pads τύπου 3DS και τέσσερα κουμπιά. Όσο για την υπολογιστική ισχύ του, αυτό το λεπτό πλασματάκι κρύβει επεξεργαστή 1.5Ghz και κάρτα γραφικών Mali 400mp quad-core. Φυσικά είναι υποδεέστερο του Vita, το οποίο έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών quad-core PowerVR SGX543MP4+ η οποία είναι σαφώς τεχνολογικά ανώτερη.

Η τιμή του Archos Gamepad θα είναι 150€ και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη στην Ευρώπη και την Αμερική. Ναι μεν λεπτό αλλά λίγο...τσιμπημένο για τις τεχνικές προδιαγραφές του. Οπότε αν θέλετε ένα..."οικονομικό" PS Vita μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείτε στους κινέζους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld