Wii U: Firmware update 5.0

Τρέξτε κατευθείαν τα games που παίξατε τελευταία.

H Nintendo προέβη σε αναβάθμιση του system software του Wii U στην έκδοση 5.0, με πιο αξιοσημείωτη προσθήκη το νέο Quick Start μενού που θα σας επιτρέπει να φορτώνετε

άμεσα τα πιο πρόσφατα games και εφαρμογές σας.

Ανοίγοντας την κονσόλα μέσω του Wii U GamePad, θα μπορείτε να παρακάμψετε την αρχική Home οθόνη απλά επιλέγοντας μία από τις δέκα τελευταίες εφαρμογές που έχετε τρέξει. Το update επίσης προσθέτει notifications στο GamePad, τα οποία θα γίνονται download στην συσκευή για να τα βλέπετε χωρίς να χρειαστεί να κάνετε boot την ίδια την κονσόλα.

Η Nintendo θα αξιοποιήσει αυτήν την υπηρεσία για να σας στέλνει πληροφορίες σχετικά με νέα games και γενικώς νέα προϊόντα και θα ειδοποιήστε με έναν χαρακτηριστικό ήχο. Φυσικά, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εν λόγω λειτουργία.

Άλλες βελτιώσεις που φέρνει το update είναι η δυνατότητα πλέον του Wii U να κάνει αυτόματα εγκατάσταση τις δωρεάν αναβαθμίσεις ενώ είναι σε standby, καθώς σε αυτήν την περίπτωση παλιότερα μόνο θα τις κατέβαζε. Το update είναι ήδη διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα του Wii U όπως τα κατέγραψε το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα