Homefront: The Revolution

To next-gen sequel έρχεται από την Crytek το 2015. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

H Deep Silver ανακοίνωσε επίσημα το Homefront: The Revolution (ήταν γνωστό άτυπα ως Homefront 2 μέχρι σήμερα), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One

και Mac μέσα στο 2015.

Το εν λόγω sequel του Homefront που κυκλοφόρησε το 2011, πρόκειται να είναι ένα open world FPS που θα διαδραματίζεται στην Philadelphia, τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου game. Η Αμερικάνικη πόλη πλέον έχει μετατραπεί σε ένα γκέτο, όπου τα ρομπότ παρακολούθησης και οι ένοπλες περιπολίες κρατάνε τον πληθυσμό σε καταστολή, συνθλίβοντας κάθε προσπάθεια αντίστασης, σύμφωνα με την περιγραφή της Deep Silver.

Ωστόσο σε αυτό το περιβάλλον αναπτύσσεται μια Αντίσταση, αποφασισμένη να πολεμήσει για την ελευθερία και να πυροδοτήσει την νέα Αμερικάνικη Επανάσταση. Το single-player campaign του παιχνιδιού θα σας βάζει στον ρόλο ενός μέλους της Αντίστασης μέσα σε έναν "ζωντανό κόσμο που αναπνέει και αντιδρά στις πράξεις σας", όπου θα μπορείτε να "εμπνεύσετε μια επανάσταση στους δρόμους και να μετατρέψετε την Κατοχή σε Επανάσταση, καθώς καταπιεσμένοι πολίτες θα μπαίνουν στην μάχη".

Το campaign θα περιλαμβάνει επίσης co-op μέχρι και τεσσάρων παικτών, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό το αν θα υπάρχει κάποιο ή κάποια άλλα online multiplayer modes. Δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ:

{youtube}x1ctdXLoffA|500|300{/youtube}

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε το review του πρώτου Homefront από το GameWorld, κάνοντας κλικ εδώ.

Επίσης, μπορείτε κάτω να δείτε το κουτί του παιχνιδιού για το PS4 που έκανε σήμερα την εμφάνισή του στο internet.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα