Νέα BioShock και Red Dead Redemption

Ετοιμάζονται τα νέα sequel.

Μπορεί η Irrational Games να αποτελεί παρελθόν και ο Ken Levine να μην συνεργάζεται πλέον με την 2K Games, όμως σήμερα μάθαμε επιτέλους ότι η σειρά BioShock θα έχει μέλλον, όπως επίσης το ίδιο θα ισχύσει και για το Red Dead Redemption.

Ο διευθύνων σύμβουλος

της Take-Two, Strauss Zelnick, μίλησε σε συνέδριο της εταιρείςα αναλυτών Cowen and Company, λέγοντας ότι το Red Dead Redemption θα είναι μία μόνιμη σειρά κι όχι ένα αυτοτελές video game, καθώς ήδη ετοιμάζεται sequel. Ο λόγος που έχει καθυστερήσει είναι γιατί "οι gamers θέλουν κάτι καλύτερο και όχι απλά περισσότερα games. Θέλουμε να λανσάρουμε ένα επιτυχημένο video game κάθε χρόνο" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τέταρτο BioShock, ο Zelnick ομολόγησε ότι η 2K Marin, developer του BioShock 2, έχει αναλάβει τα ηνία της σειράς. Βέβαια η ποιότητα της Irrational Games στο πρώτο BioShock και το BioShock Infinite ήταν ασύγκριτη σε σχέση με την δουλειά της 2K Marin στο BioShock 2 που δεν ικανοποίησε τόσο, όμως ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα δούμε κάτι καλό. Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two υπερασπίστηκε τις μικροσυναλλαγές στα games δηλώνοντας ότι σχεδιάζονται "για να κάνουν τους καταναλωτές χαρούμενους".

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα απ' την Take-Two, στην οποία ανήκουν εταιρείες-κολοσσοί όπως οι 2K Games και Rockstar.

Διαβάστε τα reviews των BioShock Infinite και Red Dead Redemption.

Keywords
Τυχαία Θέματα