Νέο video game από την Naughty Dog

"Θα ήταν κάπως ασήμαντο αν κάναμε τώρα το Crash Bandicoot"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο VG247, οι πρόεδροι της Naughty Dog, Evan Wells και Christophe Balestra, επιβεβαίωσαν ότι η εταιρεία ανάπτυξης της Sony ετοιμάζει ένα νέο video

game.

Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν γνωρίζουμε αν θα αποκαλυφθεί στην έκθεση E3 σε λίγες ημέρες. "Έχει πολύ δρόμο μπροστά του" όπως ανέφερε ο Christophe Balestra, ενώ ο Evan Wells τον συμπλήρωσε λέγοντας ότι στα νέα video games που ξεκινούν ανάπτυξη υπάρχει "ένα επιτελείο 30-40 ατόμων που εργάζονται για αυτά".

Όσο για το τι είδους video game θα πρέπει να αναμένουμε...το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Οι δύο ισχυροί άνδρες της Naughty Dog δήλωσαν ωστόσο ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που όταν τις δούμε να υλοποιούνται θα μας ενθουσιάσουν. Η εμπλοκή των Bruce Straley και Neil Druckmann στο Uncharted 4 δεν θα επηρεάσει το νέο αυτό project.

Δεν θα είναι Crash Bandicoot
Επειδή πολλοί από εσάς αναρωτιέστε για ποιο λόγο η Naughty Dog δεν ετοιμάζει κάποιο νέο Crash Bandicoot. Τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκαν στην Vivendi, το 2005 μεταβιβάστηκαν στην Sierra και το 2008 στην Activision. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες από τον Νοέμβριο του 2013, που λένε ότι η δημοφιλής σειρά έχει εξαγοραστεί από την Sony. Οι φήμες προέκυψαν μαζί με το λανσάρισμα του PS4 και δεν έχουν επιβεβαιωθεί από πουθενά μέχρι στιγμής.

Για το θέμα του Crash, ο Evan Wells δήλωσε πως "Θα ήταν κάπως ασήμαντο αν φτιάχναμε ένα Crash Bandicoot αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά οι δυσκολίες που είχαμε όταν το αναπτύξαμε στο πρώτο PlayStation ήταν μεγάλες. Αυτά τα χρόνια που αναπτύσσουμε τα The Last of Us και Uncharted έχουμε δύο τελείως διαφορετικά games με μικρή ομοιότητα σε σχέση με ότι κάναμε στο παρελθόν". Άραγε η δήλωση αυτή είναι απόλυτα ειλικρινής ή έχει στόχο να "κόψει αντιδράσεις"; Πιθανότατα ισχύει το πρώτο σκέλος.

Στόχος της Naughty Dog είναι το να αναπτύσσει πάντοτε δύο video games ταυτόχρονα, με δύο διαφορετικές ομάδες από developers. Θα αναμένουμε λοιπόν τα νεότερα για το επόμενο project της, που αναμένεται πιθανότατα για το PlayStation 4.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια εταιρεια εχει τα δικαιωματα του crash bandicoot?
Τυχαία Θέματα