Tom Clancy's The Division: H Snowdrop engine

H Ubisoft παρουσιάζει τη next-gen engine του πολυαναμενόμενου MMO Action Shooter. Το 2015 η κυκλοφορία του. [UPDATE]

Στην φετινή E3 παρουσιάστηκαν αρκετές επερχόμενες next-gen δημιουργίες και είναι γεγονός πως το Tom Clancy's The Division κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το επερχόμενο ΜΜΟ Third-Person Shooter με Action RPG

στοιχεία της Ubisoft Massive αναπτύσσεται πυρετωδώς, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο περίπου και συγκεκριμένα το τελευταίο τρίμηνο του 2014. Τα πρώτα δείγματα γραφής που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα είναι σίγουρα θετικά και κατ' επέκταση το The Division αποτελεί έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους του 2014.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, όπου και παρουσιάζεται η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, η οποία ονομάζεται Snowdrop engine. Όπως θα δείτε και παρακάτω η νέα engine υπόσχεται μια πραγματικά next-gen εμπειρία με volumetric lighting effects, ρεαλιστικά physics, δυναμικές εναλλαγές ημέρας/νύχτας και υποδειγματικό shadow mapping.

{youtube}R2NJSAvuiQ0|500|300{/youtube}

Σύμφωνα με τους developers της Ubisoft Massive η Snowdrop engine θα βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την gaming εμπειρία μας και αυτό γιατί έχει δοθεί ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, στον ρεαλισμό, καθώς και στην αλληλεπίδραση των παικτών με τον κόσμο του The Division. Στόχος της εταιρείας είναι να μας παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική απεικόνιση της Νέας Υόρκης και όπως τονίζουν οι δημιουργοί του σε αυτό το κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο η δυναμική της engine. Για παράδειγμα ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα lighting effects , όπου ακόμη και μία μικρή αλλαγή στο περιβάλλον έχει αντίκτυπο στον φωτισμό των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Το Tom Clancy's The Division θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One.

[Αρχική δημοσίευση: 8/1/2014] Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης Massive Entertainment δήλωσε στο GameReactor ότι το The Division βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Ο ορισμός του 2014 ως χρονιά κυκλοφορίας από την Ubisoft χαρακτηρίστηκε ως "αστείος" καθώς το παιχνίδι θα χρειαστεί τουλάχιστον το 2015 για να ολοκληρωθεί.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα