Skywind: Νέο mod για το Skyrim

Ο κόσμος του Morrowind μεταφέρεται στην engine του δημοφιλούς Action RPG.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim είναι γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργίες των τελευταίων ετών από όποια πλευρά και αν το εξετάσουμε. Πέρα από το γεγονός ότι περισσότεροι από 15.5 εκατομμύρια παίκτες -όπως προκύπτει από τις πωλήσεις

που έχει σημειώσει σε όλα τα format- έχουν βυθιστεί στον μοναδικό του κόσμο, δεκάδες προγραμματιστικές ομάδες στο παρελθόν έχουν αναπτύξει διάφορα mods για αυτό, όπως το Tropical mod ή το Middle Earth Role Playing mod. Στην μακρά αυτή λίστα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη mod με την ονομασία Skywind. To τελευταίο αποτελεί ένα remake του The Elder Scrolls III: Morrowind που χρησιμοποιεί την engine του Skyrim και όπως μας ενημερώνουν οι δημιουργοί του είναι διαθέσιμο προς download, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του mod.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}AYrH_cb8zeY|500|300{/youtube}

Για την ώρα το Skywind βρίσκετε σε alpha στάδιο, καθώς αρκετά στοιχεία του gameplay όπως τα quests δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην engine. Παρόλα αυτά μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στον κόσμο του παιχνιδιού και να αλληλεπιδράσετε σε διάφορα σημεία. Οι δημιουργοί του mod ελπίζουν πως μέσα από την κυκλοφορία της alpha έκδοσης του Skywind θα καταφέρουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρων των φίλων της σειράς The Elder Scrolls, καθώς το feedback τους είναι απαραίτητο για να δώσουν την τελική μορφή στο φιλόδοξο project τους.

Για να κατεβάσετε το mod κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται για το εγκαταστήσετε. Απαραίτητη προϋπόθεση για απολαύσετε το Skywind είναι να έχετε στην κατοχή σας το Skyrim, καθώς και την Game of the Year έκδοση του Morrowind ή το Morrowind και τα Tribunal και Bloodmoon expansions του. Εσείς σκέφτεστε να κατεβάσετε το εν λόγω mod; Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld και το review του The Elder Scrolls III: Morrowind.

[UPDATE 7/1/14] Οι developers του Skywind δημιούργησαν το πρώτο βίντεο στο οποίο μας εξηγούν κάποιες βασικές πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο mod που θα εισάγει τον κόσμο του Morrowind μέσα στο Skyrim.

{youtube}uJwpaVwOaHM|500|300{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα