The Walking Dead σε PS4 και Xbox One

Το Gamestop ανέβασε και το προφίλ του Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/4/14] Συνήθως όταν ένας developer θέλει να δημιουργήσει hype γύρω από μια επικείμενη κυκλοφορία τότε ζητάει καμιά φορά από online κατάστημα να δημιουργήσει προφίλ με το παιχνίδι του για να "κόψει αντιδράσεις" και μετά να το κατεβάσει.

Στην περίπτωση του The Walking Dead,

το Gamestop έχει καταχωρήσει εδώ και αρκετές ώρες το προφίλ του The Walking Dead της Telltale Games και δεν το έχει κατεβάσει. Πρόκειται για την Game of the Year Edition με όλα τα επεισόδια συν το DLC 400 Days, η τιμή των οποίων όπως βλέπετε ανέρχεται στα 30 δολάρια (που όμως αντιστοιχούν σε 30 ευρώ για την Ευρώπη όπως γνωρίζουμε από το PSN).

Παρότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, αν η φήμη αυτή ισχύσει τότε θα δούμε το The Walking Dead στο PS4 στις 18 Ιουνίου (η καταχώρηση αναφέρει την Τρίτη 17/6, κάτι που σημαίνει μία ημέρα μετά για εμάς). Για το Xbox One δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο προφίλ μέχρι στιγμής.

Διαβάστε το review του The Walking Dead από το GameWorld που κυκλοφορεί ήδη για PC, PS3 και Xbox 360.

[UPDATE: 23/4/14] Σήμερα το Gamestop ανέβασε και το προφίλ του The Walking Dead για το Xbox One.

Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν έγινε κανένα λάθος και πως όλα αυτά συμβαίνουν για να ανέβει το hype για την κυκλοφορία της Telltate που θα μετακομίσει για πρώτη φορά στις κονσόλες όγδοης γενιάς.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα