Καλό Πάσχα!

Οι ευχές μας προς αναγνώστες και viewers του GameWorld!

Το πρώτο τετράμηνο του 2014 οδεύει προς το φινάλε του και ένα τετραήμερο Πασχαλινής ξεκούρασης πλησιάζει. Από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, η συντακτική ομάδα του GameWorld θα πάρει μερικές...ανάσες, τις οποίες πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ και τις εκμεταλλευόμαστε όσο μπορούμε στις εορταστικές περιόδους.

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνουμε ένα χρόνο από τότε που το monetisation στο YouTube μπήκε στην Ελλάδα

και έκτοτε το κανάλι του GameWorld πήρε φωτιά. Ένας χρόνος γεμάτος περισσότερα gameplay videos, το Game Maniacs και αργότερα τις εκπομπές Users, Retro Gamers και πρόσφατα Battle. Η δουλειά της συντακτικής ομάδας...διπλασιάστηκε λόγω του YouTube και πολλοί από εσάς μας βοηθήσατε ως YouTube συνεργάτες, κάτι που εκτιμούμε σημαντικά.

{youtube}Mj3g6nVhlCo|500|300{/youtube}

Ασφαλώς οφείλουμε πάνω απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες που με τα σχόλιά σας στο site και το YouTube Channel είστε μονίμως στην "πρώτη γραμμή", το Community Support για την βοήθεια που παρέχει και τις εταιρείες που μας στηρίζουν με παροχή games, hardware και δωράκια για όλους εσάς μέσω των διαγωνισμών!

Το Smite review που θα ανέβει σε λίγα λεπτά από την Χριστιάνα Θάνου θα είναι το τελευταίο πριν το Πάσχα. Οι ειδήσεις θα συνεχίσουν αύριο ενώ όλο το τετραήμερο θα ανέβουν επιπλέον βίντεο στο κανάλι του GameWorld στο YouTube με gameplay videos και παρουσιάσεις.

Αύριο δεν θα έχουμε εκπομπή Users στο YouTube. Από την Δευτέρα του Πάσχα όμως θα μπούμε σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, με εορταστική εκπομπή Users 18:30-19:30 στον SentraFM 103.3 και επικαιρότητα.

Στο GameWorld σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα, υγεία και αγάπη για εσάς και την οικογένειά σας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας! Να είστε πάντοτε καλά ότι κι αν κάνετε! Για εκτενή συζήτηση σχετικά με το τι θα κάνετε στις διακοπές υπάρχει και το αντίστοιχο Πασχαλινό topic.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα