Ένας χρόνος Darkfall Unholy Wars

Με Custom Roles, Quests και Siege Engines!

Το MMORPG Darkfall Unholy Wars της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης Aventurine έκλεισε την Τετάρτη ένα χρόνο στην αγορά και σε σχετική ανακοίνωση για το μέλλον του παιχνιδιού, οι developers έλαβαν ένα πολύ θερμό feedback από τους fans του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα επόμενα patches του Darkfall

θα προσφέρουν στις ερχόμενες εβδομάδες πολύ σημαντικές αλλαγές στο gameplay. Οι game designers αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην κατεύθυνση ενός Sandbox PvP MMORPG και να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις μεγάλες μάχες. Τα τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά που ανακοίνωσαν είναι τα Custom Roles, Quest System, Siege Engines και αλλαγές στο Economy.

Custom Roles
Για πρώτη φορά σε MMORPG θα μπορείτε να επιλέξετε "υβριδικό" μοντέλο χαρακτήρα, κάτι που εν μέρει είχαμε δει στο πρώτο Darkfall. Στο Darkfall Unholy Wars επιλέγατε ανάμεσα σε Warrior, Skirmisher, Elementalist και Primalist. Τώρα όμως θα μπορείτε να επιλέξετε skills, boosters και perks περισσότερων της μίας σχολής και να φτιάξετε έτσι τον μοναδικό χαρακτήρα που σας ταιριάζει. Για παράδειγμα ενδέχεται να θελήσετε να πάρετε skills από τους Warrior και Elementalist, φτιάχνοντας κάτι σαν...Palladin. Το χαρακτηριστικό αυτό θα προστεθεί από το πρώτο κιόλας patch που θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα.

Quests
Αντί για τα παραδοσιακά quests του Darkfall Online, τo Darkfall Unholy Wars έχει εδώ και ένα χρόνο τα "feats", δηλαδή achievements που ξεκλειδώνονταν όταν καταφέρνατε έναν συγκεκριμένο στόχο (π.χ. να σκοτώσετε 10 goblins, να κάνετε skin τάφους και να βγάλετε 5 συγκεκριμένα υλικά κτλ). Με τα feats κερδίζετε Prowess points τα οποία κατανέμετε στα skills σας. Τώρα όμως για πρώτη φορά θα δημιουργηθούν Quests, τα οποία θα δίνουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εμπειρία νέων χρηστών.

Στα quests αυτά θα δημιουργηθεί και το κατάλληλο σεναριακό υπόβαθρο, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τους νέους παίκτες να εξοικειωθούν σε ένα ιδιαίτερο PvP MMORPG όπως είναι το Darkfall. Οι έμπειροι παίκτες θα έχουν αντίστοιχα ισχυρά rewards όπως το ξεκλείδωμα κάποιων perks. Τα Quests θα είναι το νέο χαρακτηριστικό που θα χρειαστεί το μεγαλύτερο διάστημα για να γίνει develop. Αναπτύσσεται ήδη και θα το δούμε τους προσεχείς μήνες.

Siege Engines και αλλαγές στο Economy
Μέσα στα επόμενα patches θα προστεθούν επίσης siege engines, όπως καταπέλτες, siege towers, πολιορκητικοί κριοί και siege ladders (σκάλες που θα σας βοηθούν να σκαρφαλώσετε στα τείχη), με απλά λόγια οχήματα που θα κατασκευάζετε ως συνήθως από ξύλο και πέτρα για να τα χρησιμοποιείτε στα sieges ενάντια σε αντίπαλες Clans. Το στοιχείο αυτό αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή μεσαιωνική προσέγγιση στις πολιορκίες των Clan Clities.

Πέραν αυτού, θα υπάρξουν αλλαγές στο Economy, τόσο στο loot των τεράτων, όσο και στα ειδικού τύπου nodes (iron ingots), σε νέα recipes κ.ο.κ.

PvP Event
Το πρώτο μεγάλο PvP event του Darkfall Unholy Wars ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα. Επρόκειτο για μάχες 1vs1. Ο νικητής του ευρωπαϊκού και ο αντίστοιχος του αμερικάνικου server πάλεψαν με έναν αντίπαλο developer που...δεν το περίμεναν. Απέναντί τους βρέθηκε ένας χαρακτήρας με την μάσκα του general manager Τάσου Φλάμπουρα!

{youtube}PnjZ8C95Uoo|500|300{/youtube}

Ο νικητής του ευρωπαϊκού server κέρδισε τον developer και πήρε την μάσκα ενώ ο αντίστοιχος στον αμερικάνικο server έχασε την μάσκα. Αυτό σημαίνει ότι στον ευρωπαϊκό server του Darkfall υπάρχει μία και μόνο μάσκα του Τάσου, η οποία αν πουληθεί ποτέ στο Market φανταζόμαστε ότι θα κοστίσει...αρκετά εκατομμύρια gold. Και πραγματικά δεν είναι για να την φοράς, αφού στο Darkfall αν σκοτωθείς ο εχθρός μπορεί να σου πάρει όλα τα αντικείμενα και κανείς δεν θα ήθελε να χάσει το μοναδικό αυτό item στον server!

{youtube}0btdM_knDr8|500|300{/youtube}

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Darkfall Unholy Wars επισκεφθείτε την Facebook page του, το επίσημο site του και το ανανεωμένο YouTube Channel που περιέχει από χθες και Player videos!

Διαβάστε το preview του Darkfall Unholy Wars από το GameWorld. Το review θα ετοιμαστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω patches ώστε να απολαύσουμε όλο το νέο περιεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα