The Starship Damrey

Έρχεται στις 16 Μαΐου στο Nintendo eShop.

H Level-5 είναι γνωστή στους φίλους των JRPG και των Adventures, καθώς μας έχει προσφέρει της σειρές Professor Layton, Inazuma Eleven, White Knight

Chronicles, αλλά και το πρόσφατο Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Πέρα από τα παραπάνω projects τον τελευταίο χρόνο η ιαπωνική εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αξιόλογων indie τίτλων για το 3DS, οι οποίοι διατίθενται σε ψηφιακή μορφή μέσω του eShop της Nintendo. Μετά το Crimson Shroud, ένα turn-based RPG με σαφείς επιρροές από τα pen-and-paper role playing games, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο η Level-5 έχει στα "σκαριά" μια ακόμη δημιουργία για το 3DS με την ονομασία The Starship Damrey.

H τελευταία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Nintendo Direct του Απριλίου και αποτελεί ένα Adventure με έντονα Survival Horror στοιχεία. Ο ιθύνων νους πίσω από το The Starship Damrey είναι ο Kazuya Asano που είχε εργαστεί στα πρώτα κεφάλαια της σειράς Dragon Quest για λογαριασμό της Enix (πριν την συγχώνευση της εταιρείας με την Squaresoft και την δημιουργία της Square Enix), ενώ την συγγραφή του την έχει επιμεληθεί ο Takemaru Abiko.

{youtube}HjheybZHWMA|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ύφος του παιχνιδιού θα είναι παρόμοιο με το αντίστοιχο του Myst αν και με σαφώς πιο sci-fi προσανατολισμό, καθώς θα βρεθείτε σε έναν αφιλόξενο κόσμο χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες και tutorials για να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας. Το The Starship Damrey είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική με κόστος €7.99, παρόλα αυτά η διάθεσή του μετατέθηκε για την επόμενη Πέμπτη. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η αναβολή οφείλεται στην σημερινή κυκλοφορία του Mario and Donkey Kong: Minis on the Move, η οποία αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του 3DS.

To The Starship Damrey θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου για 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα