inFamous: Second Son: Ο πρωταγωνιστής

Γνωρίστε τον νέο πρωταγωνιστή, Delsin Rowe.

Ο Nate Fox, εκπροσωπώντας την Sucker Punch, αποκάλυψε πριν τρεις μήνες στην Sony Press Conference το τρίτο μέρος της σειράς inFamous. Μας εξήγησε περιληπτικά το στυλ του παιχνιδιού και λίγο πολύ όλοι καταλάβαμε περί

τίνος πρόκειται. Τώρα χάρις στο GameInformer, το γνωστό περιοδικό και site για video games, μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία για το προς τα που κατευθύνεται το σενάριο του inFamous: Second Son και ποιος είναι ο νέος πρωταγωνιστής.

Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον στην Αμερική όπου η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ότι γνώριζε ο κόσμος για το προσωπικό απόρρητο έχει πια χαθεί αφού οι κάμερες στους δρόμους δεν αφήνουν τίποτα κρυφό. Επιπλέον οι αρχές έχουν αναθέσει σε μια ειδική ομάδα, τους UDP ( Department of Unified Protection) να βρουν όσους conduits μπορούν και να τους εξολοθρεύσουν. Θυμίζουμε ότι οι conduits είναι άνθρωποι που κατέχουν υπερδυνάμεις.

{youtube}YagjU-Ak3nw|400|300{/youtube}

Ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Delsin Rowe και είναι ένας 24χρονος Ινδιάνος που μένει στο Seattle. Το προφίλ του δεν είναι και το καλύτερο αφού είναι ένας αναρχικός ζωγράφος που δημιουργεί graffiti στους τοίχους της πόλης του. Εκτός από το βεβαρημένο ιστορικό του, μαθαίνει ότι είναι και αυτός ένας conduit. Σε αντίθεση με τον Cole που χρησιμοποιούσε τον ηλεκτρισμό, ο Delsin μπορεί να ελέγχει τον καπνό.

Με τις δυνάμεις του μπορεί να μετακινήσει τον καπνό προς όποια κατεύθυνση θέλει, να ρίχνει fireballs και να δημιουργεί σύννεφα καπνού αρκετά δυνατά ώστε να ακινητοποιήσουν τους αντιπάλους του. Για να ανακτήσει τις δυνάμεις του αφού τις χρησιμοποιήσει όλες, αρκεί να κάτσει δίπλα σε καμινάδες, σε αμάξια που καίγονται και γενικά σε μέρη όπου υπάρχει καπνός. Αργότερα στο παιχνίδι ο Delsin θα μπορέσει να κυριαρχήσει και σε άλλα στοιχεία της φύσης και θα έχει την δυνατότητα να εναλλάσσει τις δυνάμεις του όποτε θελήσει.

Το inFamous: Second Son θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για το PlayStation 4. Μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες στην gallery στο τέλος του άρθρου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα