The Long Dark

Νέο Adventure κάνει ντεμπούτο στο Steam Early Access.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης Hinterland Games, το First-Person Survival Horror The Long Dark θα κυκλοφορήσει μέσω μιας πρώιμης έκδοσης για PC, Mac

και Linux μέσω του Steam Early Access τον Σεπτέμβριο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το The Long Dark είναι ένα indie game με αρκετά σημαντική ομάδα από developers σημαντικών games, όπως τα Warhammer 40K: Space Marine, Far Cry 3, God of War, Mass Effect, League of Legends, Knights of the Old Republic αλλά και το The Unfinished Swan.

Έχει ακόμα και την Jennifer “FemShep” Hale η οποία δανείζει την φωνή της στην περιπέτεια αυτή. Για αυτό το λόγο δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση που το kickstarter του The Long Dark συγκέντρωσε πάνω από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου καναδικά δολάρια το περασμένο φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ.

{youtube}JcdT1fQQuwY|500|300{/youtube}

Ενώ το βασικό gameplay θα είναι ένα Adventure σε επεισόδια που θα βασίζονται στην αφήγηση, αυτό που θα δείτε στο Early Αccess θα είναι ένα “Sandbox Mode”, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όσο θέλετε τον κόσμο, πάντα όμως στην προσπάθειά σας να επιβιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Σε αυτό δεν θα έχετε όμως την ιστορία να μπαίνει στην μέση διότι το The Long Dark βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Όπως δήλωσε η Hinterland Games: «Αν υπήρχε η ιστορία στο Early Access αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τεράστια spoilers αλλά και θα εξασφάλιζε ότι η πρώτη σας εμπειρία στο περιεχόμενο της ιστορίας του παιχνιδιού δεν θα ήταν η καλύτερη. Οπότε θα κρατήσουμε το Story mode μέχρι να τελειώσουν τα πρώτα επεισόδια και να είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας υποσχόμαστε πως θα αξίζει η αναμονή».

Το The Long Dark μπορείτε να το προπαραγγείλετε για 14.75€ από το επίσημο site του και θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Linux το Σεπτέμβρη μέσω του Steam Early Access.

Keywords
Τυχαία Θέματα