Η Bioware θέλει την γνώμη σας για το Mass Effect 4

Θα αναπτυχθεί με βάση το δικό σας feedback.

Η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από την επιτυχημένη RPG σειρά Mass Effect ζητάει να της πείτε την γνώμη σας ώστε να αναπτύξει το Mass Effect 4 βασιζόμενη στα στοιχεία που θα θέλατε να δοθεί η περισσότερη προσοχή. Ο παραγωγός του παιχνιδιού Michael Gamble ανέφερε μέσω του Twitter

ότι η Bioware έχει ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο μέσα από το οποίο μπορείτε να αναφέρετε τους τομείς που θεωρείτε πιο σημαντικούς, όπως το σενάριο, την δυνατότητα να εξερευνήσετε τον κόσμο του Mass Effect 4, το σύστημα μάχης και το customisation του χαρακτήρα σας.

Μια άλλη ερώτηση αφορά τα RPG στοιχεία, όπως για παράδειγμα το leveling των skills, την ικανότητα να αλλάξετε την εξωτερική εμφάνιση του πρωταγωνιστή, τα social στοιχεία, την δυνατότητα να εξερευνήσετε διαφορετικούς κόσμους ή την παρουσία εναλλακτικής τροπής της ιστορίας ανάλογα με τις αποφάσεις σας, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο του Mass Effect 4 κάνοντας κλικ εδώ. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 26 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της Comic-Con στο San Diego της Καλιφόρνια, όπου η Bioware θα μιλήσει για τα σχέδιά της όσον αφορά το μέλος της σειράς.

Δείτε το πρώτο ingame υλικό του Mass Effect 4 από την E3 2014, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της EA και συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο σχετικό topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα