Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Γερμανό

Εκπτώσεις έως και 40% σε Smartphones, Tablets, Laptops, Games, αξεσουάρ, ασύρματα, μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας στο Γερμανό μέχρι τις 31 Αυγούστου.


Ειδικότερα, στο ΓΕΡΜΑΝΟ

οι καταναλωτές θα βρουν:


Εκπτώσεις έως 30% σε επιλεγμένα Smartphones και Tablets. Επιπλέον, με κάθε Tablet ASUS TRANSFORMER T100TA WiFi αξίας 329,90€, οι καταναλωτές παίρνουν εντελώς δωρεάν το Smartphone Nokia Lumia 630, αξίας 149,90€ για να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία Windows από όλες τους τις συσκευές.


Δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100€ για τις αγορές τους παίρνουν οι καταναλωτές μαζί με κάθε αγορά επιλεγμένων Apple, Sony ή Nokia Smartphone.


Εντελώς δωρεάν ή φθηνότερα μπορούν οι καταναλωτές να αποκτήσουν επιλεγμένα Smartphones και Tablets με σύνδεση COSMOTE και μαζί να πάρουν δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100€.


Εκπτώσεις έως 26% σε επιλεγμένα Laptops. Επίσης, με κάθε αγορά Laptop, δώρο το πακέτο COSMOTE Internet on the Go με κάρτα Full Pack, για να σερφάρει κανείς στο Internet, όπου και όποτε θέλει, χωρίς δεσμεύσεις, με το απίστευτα γρήγορο δίκτυο της COSMOTE.


Προνομιακές είναι οι τιμές και στις Smart TVs, ενώ έως 200€ φθηνότερα μπορεί κανείς να αποκτήσει τη Sony Smart TV που επιθυμεί, μαζί με Sony Smartphone ή Tablet.


Το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV, με πλούσιο περιεχόμενο για όλη η οικογένεια, μόνο με 21,90€ το μήνα και μαζί δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50€. Αγοράζοντας συνδυαστικά Smart TV μπορεί κανείς να κερδίσει ακόμα 60€ έκπτωση για την τηλεόραση.


Για εκείνους που θέλουν τα καλύτερα αξεσουάρ της αγοράς, στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρουν μοναδικές θήκες για Τablet από 9,90€ και ηχεία από 14,90€, ενώ πολύ οικονομικά είναι και τα ασύρματα τηλέφωνα με έκπτωση έως 40%. Πολύ φθηνά και κορυφαίοι τίτλοι Games, όπως το Fifa 14 PS3 μόνο 34,90€, το NBA 2K14 PS3 μόνο 29,90€ και το Call Of Duty Ghosts PS3 μόνο 29,90€.


Ξεφυλλίστε ολόκληρο το φυλλάδιο με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα