Ο Mark Cerny δουλεύει πάνω σε ένα νέο indie game

Αποκλειστικότητα του PS4 ο νέος τίτλος του παραγωγού του Knack και lead architect της κονσόλας της Sony.

Ο Marc Cerny, ο lead architect του PS4 και παραγωγός του Knack, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο indie game χωρίς όμως να δώσει πολλές πληροφορίες για αυτό, παρά μόνο ότι έχει βρει επενδυτές που θα χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία του. Αστειευόμενος ανέφερε πως δεν

πρέπει να λέγετε καν indie παιχνίδι από τη στιγμή που είναι πληρωμένα όλα τα έξοδα. Είπε ακόμα πως βρίσκει αναζωογονητικό να δουλεύει με τόσα λίγα άτομα, γιατί έτσι μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα όλων ξεχωριστά, σε αντίθεση με την εργασία σε μεγάλους τίτλους.

Ο Cerny έδειξε την αγάπη του για την πλατφόρμα που υπήρξε βασικός αρχιτέκτονας λέγοντας, ότι το μυστικό αυτό παιχνίδι θα βγει αποκλειστικά για PS4. Στη συνέντευξη του δήλωσε επίσης, ότι αφότου κυκλοφόρησε η κονσόλα της Sony τον Νοέμβριο, έκανε ένα διάλειμμα από οτιδήποτε άλλο για να τη δοκιμάσει. Ανέφερε μάλιστα πως ακόμα και τώρα παίζει το FPS της Bethesda, το Wolfenstein: The New Order.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του PS4 και συζητήστε τις στο αντίστοιχο PlayStation forum. Μπορείτε επίσης να γράψετε το PSN ID σας στο αντίστοιχο topic για να παίξετε online με τους αναγνώστες και τους συντάκτες του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα