The Last of Us: "Kλειδωμένο" frame rate στα 30fps

Δεν θα υπάρχει έκπτωση για όσους το αγόρασαν στο PS3.

H Remastered έκδοση του The Last of Us που θα κυκλοφορήσει για το PS4 στο τέλος του μήνα θα σας δίνει την δυνατότητα να κλειδώσετε το frame rate στα 30fps.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το The Last of Us στο PS4 τρέχει στα 1080p/60fps τόσο στο single-player όσο και στο multiplayer.

H δυνατότητα να παίξετε με κλειδωμένο το frame rate στα 30fps σας επιτρέπει να παίξετε με σταθερό frame rate και χωρίς screen tearing, κάτι που ενδέχεται να υπάρχει στην περίπτωση που επιλέξετε τις default ρυθμίσεις. Όπως και να έχει για την ώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το ποιες ρυθμίσεις ενδείκνυνται οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι τις 29 Ιουλίου, όταν και θα είναι έτοιμο το review του The Last of Us remastered. Να θυμίσουμε ότι το remake του The Last of Us δεν είναι το πρώτο game του PS4 που σας επιτρέπει να κλειδώσετε το frame rate στα 30fps, καθώς κάτι αντίστοιχο είδαμε στο Killzone: Shadow Fall και το Infamous: Second Son.

{youtube}AaOWRvmtEFQ|500|300{/youtube}

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Eurogamer Spain το The Last of Us remastered θα σας δίνει πρόσβαση στα επερχόμενα DLC που θα κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες. Τα τελευταία μάλιστα θα είναι Cross-Buy για το PS4 και το PS3. Θυμίζουμε ότι η επερχόμενη έκδοση για τη next-gen κονσόλα της Sony περιλαμβάνει ήδη τα Abandoned Territories Map Pack, Left Behind και Grounded Bundle DLC. Το Eurogamer Spain υποστηρίζει επίσης ότι θα προστεθεί και ένα Photo Mode παρόμοιο με αυτό του Infamous: Second Son.

Ήρθε όμως η ώρα να περάσουμε και σε κάποια δυσάρεστα νέα, καθώς η Sony ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει κάποια έκπτωση στην αγορά του The Last of Us Remastered για όσους είχαν ήδη προμηθευτεί την πρωτότυπη έκδοση του PS3. Τον περασμένο Απρίλιο, o Eric Monacelli της Naughty Dog είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Sony σκέφτεται να ακολουθήσει ένα μοντέλο πώλησης που θα προσφέρει έκπτωση στους κατόχους της PS3 έκδοσης του The Last of Us, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Θυμίζουμε ότι τα pre-order της PS4 έκδοσης έχουν ήδη ξεκινήσει στο PlayStation Store και θα χρειαστεί να δαπανήσετε 44.99 ευρώ για να την αποκτήσετε.

Διαβάστε το review του The Last of Us από το GameWorld, καθώς και τα reviews των Left Behind και Grounded Bundle DLC.

Keywords
Τυχαία Θέματα