The Elder Scrolls Online: Glitch διπλασιασμού των items!

Χιλιάδες χρήστες που πλούτισαν έχουν ήδη γίνει ban!

Η ZeniMax Studios, εταιρεία ανάπτυξης του The Elder Scrolls Online, ανέπτυξε άθελά της ένα glitch βάση του οποίου όσοι παίκτες το ανακάλυψαν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα αντικείμενά τους ενώ βρισκόντουσαν στην bank. Αυτό τους βοήθησε να τα πολλαπλασιάσουν, να τα πουλήσουν σε vendors κι έτσι να πλουτίσουν!

Το glitch που διορθώθηκε ήδη αυτές τις ημέρες με το patch

1.04, ανάγκασε την Zenimax να κάνει ban μόνιμα όσους χρήστες το εκμεταλλεύτηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση στο forum του παιχνιδιού.

{youtube}UP9zwSLiN2A|500|300{/youtube}

Ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε οι συντάκτες του GameWorld στο The Elder Scrolls Online και ίσως ορισμένοι από εσάς που το παίζετε, είναι το hacking. Ακριβώς όπως και στο Guild Wars 2, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να γίνει hack και την στιγμή εκείνη λαμβάνετε μήνυμα στο email του account σας που σας ενημερώνει ότι π.χ. "Έχει γίνει απόπειρα σύνδεσης από την Κίνα" (το πιο κλασικό παράδειγμα). Ευτυχώς, αν δεν κάνετε κλικ στο link επαλήθευσης τότε ο hacker δεν θα μπορέσει να εισέλθει ποτέ στο λογαριασμό σας. Παρόμοιο μήνυμα εμφανίζεται κατά καιρούς και σε accounts του Guild Wars 2. Αντίστοιχα, η Blizzard σας δίνει την δυνατότητα του authenticator για επαλήθευση, χωρίς ωστόσο να προστατεύει εξ αρχής τα default Battle.net accounts της.

Το The Elder Scrolls Online κυκλοφορεί από τις 4 Απριλίου για PC και Mac. Διαβάστε το σχετικό review από την Χριστιάνα Θάνου και δείτε το παραπάνω δίωρο βίντεο. Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα σας έχουμε αφιέρωμα για το PvP του παιχνιδιού.

Aν θέλετε να πλουτίσετε σε MMORPG με...τον νόμιμο τρόπο, τότε διαβάστε το τελευταίο άρθρο της στήλης Critical Hit.

Keywords
Τυχαία Θέματα