Grid Autosport

Δείτε τα πρώτα gameplay βίντεο και τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για τα PC. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/14] Η Codemasters είναι έτοιμη να αποκαλύψει το επόμενο μέλος της Racing σειράς Grid. Η Βρετανική προγραμματιστική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser τρέιλερ μέσα από το κανάλι του Grid στο Youtube,

στο οποίο αναφέρεται ότι θα γίνει κάποια σημαντική ανακοίνωση στις 22 Απριλίου. Τον περασμένο Νοέμβριο η Codemasters είχε αναγγείλει στο blog της ότι ψάχνει testers για το επόμενο Grid, μιας και σκοπός της ήταν να πάρει feedback από την community ακόμα και στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser τρέιλερ παρακάτω:

{youtube}EtmH9bldhmE|500|300{/youtube}

[UPDATE: 22/4/14] Σήμερα η Codemasters ανακοίνωσε και επίσημα το νέο Grid που θα ονομάζεται Grid Autosport. Θα είναι "απόγονος" της σειράς TOCA όπως ανακοίνωσε.

Ο στόχος του gameplay θα είναι να αγωνίζεστε με γρήγορα αυτοκίνητα σε διαδρομές που επίσης θα ευνοούν τις γρήγορες ταχύτητες. "Το GRID Autosport έχει στόχο να φέρει την σειρά πίσω στην αυθεντική εμπειρία ενός racing game" ανέφερε ο community manager της Codemasters, Ben Walke.

Οι αλλαγές στο νέο GRID βασίστηκαν πάνω στα μηνύματα που στείλατε στην Codemasters στο forum της. Η Βρετανική εταιρεία ανέφερε ότι έκανε αρκετά λάθη κι ότι κάποιες επιλογές της είχαν απόκλιση από τα όσα ήθελε ο βασικός πυρήνας τον χρηστών της.

{youtube}I5RIoJgfQJg|500|300{/youtube}

Στο GRID Autosport θα υπάρχουν πέντε αγωνιστικοί κλάδοι στους οποίους θα περιλαμβάνονται Touring Cars, Endurance και Street Races. Ο χειρισμός θα αλλάζει αναλόγως, με στόχο να προσφέρει μία εμπειρία εφάμιλλη ενός Simulation Racing. Απλά δεν θα είναι full simulation όπως το Forza Motorsport.

[UPDATE 2: 14/5/14] Βρισκόμαστε περίπου ενάμιση μήνα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Grid Autosport και έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται τα πρώτα gameplay βίντεο του παιχνιδιού. Στα παρακάτω τρία βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες με μονοθέσια formula, touring cars και street cars στις πίστες των Jarama, Hockenheim και San Francisco αντίστοιχα.

{youtube}9U_InXhhgqs|500|300{/youtube}

{youtube}vZWSo1c1_04|500|300{/youtube}

{youtube}cFH3QicbRm4|500|300{/youtube}

Η Codemasters ανακοίνωσε και τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για τα PC, οι οποίες έχουν ως εξής:

Ελάχιστες:
Λειτουργικό: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo στα 2.4GHz ή AMD Athlon X2 5400+
RAM: 2GB
Κάρτα γραφικών: Intel HD3000 ή AMD HD2000 series ή Nvidia Geforce 8000 series
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 15GB

Προτεινόμενες:
Λειτουργικό: Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit, Windows 8 64bit
Επεξεργαστής: Intel Core i7 ή AMD FX series
RAM: 4GB
Κάρτα γραφικών: Intel HD5200 ή AMD HD7000 series ή Nvidia GTX600 series με 1GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 20GB

[UPDATE 3: 24/5/14] Άλλο ένα gameplay βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από τον lead designer για τον χειρισμό του Grid Autosport, Gehan Pathiraja. Στον αγώνα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω, ο Pathiraja παίρνει μέρος σε ένα endurance race κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Sepang International Circuit, οδηγώντας μια McLaren MP4-12 GT3.

{youtube}o_zNn13esVI|500|300{/youtube}

Το Grid Autosport θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου για PC, Xbox 360 και PS3.

Διαβάστε το review του Grid 2 από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε τα νέα του Grid Autosport στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα