Street Fighter 4: Online με αληθινά χρήματα

Ποντάρετε με στόχο να κερδίσετε τους αντιπάλους σας!

Η Capcom σε συνεργασία με την Virgin Gaming δημιούργησε online αγώνες επί πληρωμή, που (πέρα από τους δωρεάν) προσφέρουν για πρώτη φορά την επιλογή να ποντάρετε χρήματα για να κερδίσετε έναν αγώνα.

Μέσω της online πλατφόρμας της Virgin Gaming,

στέλνετε ή αποδέχεστε challenge. Ο παίκτης που έστειλε το challenge θα ορίσει τους κανόνες και ο δεύτερος παίκτης θα πρέπει να τους αποδεχτεί για να ξεκινήσει το ματς. Αμφότεροι ποντάρουν και στο τέλος ο κερδισμένος παίρνει τα χρήματά του στο διπλάσιο. Προαιρετικά ο νικητής μπορεί να ανεβάσει και μια εικόνα (ακόμα και φωτογραφία απ' το κινητό του) για να αποδείξει ότι κέρδισε. Υποστηρίζονται αγώνες 1v1 και πρωταθλήματα έως και 32 παικτών όπου οι ικανοί φεύγουν με σεβαστά ποσά!

Όσο για το lag, η Virgin στοχεύει στο να συνδέει παίκτες που έχουν κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Θα υπάρχει επίσης το σύστημα skill rating ώστε να βρίσκετε παίκτες ανάλογης ικανότητας με την δική σας, ώστε να μην πέσετε κατά λάθος σε pro player και κλαίτε τα χρήματά σας.

Αν είστε ικανοί παίκτες μπείτε στο site της Virgin και ποντάρετε για να κερδίσετε αγώνες. Αν όμως "δεν το έχετε" τότε καλύτερα να το αφήσετε γιατί ο λογαριασμός -σε όσους είναι πεισματάρηδες- αδειάζει...πριν το καταλάβουν! Το σύστημα αυτό είναι συμβατό με PS3 και Xbox 360. Για τα PC δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική αναφορά για το αν ποτέ θα υλοποιηθεί.

Διαβάστε τα reviews των Super Street Fighter IV και Street Fighter IV από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα