PlayStation Plus Update: 17/7/2013

Need for Speed: Most Wanted, Spec Ops: The Line στο PS3 και Lego Lord of the Rings στο PS Vita.

Φτάσαμε αισίως στα μέσα Ιουλίου και σιγά σιγά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε βαλίτσες για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Επιπλέον, αυτές οι μέρες όπως είναι αναμενόμενο προσφέρονται για gaming. Άλλωστε τι καλύτερο από το να συνδυάσετε διακοπές και gaming παρέα με πέντε δωρεάν παιχνίδια. Κοινώς η Sony σήμερα αποκάλυψε τις νέες προσθήκες στην Instant Game Collection της υπηρεσίας PlayStation Plus για τον μήνα Αύγουστο. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι καλό μας ετοίμασε η ιαπωνική εταιρεία!

Οι κάτοχοι του PS3 από τις 31 Ιουλίου και μετά έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν χωρίς κόστος τα εξής games: Need for Speed: Most Wanted, Spec Ops: The Line και Mafia II. Την ίδια ημερομηνία στο PS Vita θα γίνουν διαθέσιμα εντελώς δωρεάν τα Lego Lord of the Rings και When Vikings Attack! Εάν επιθυμείτε και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 60 δωρεάν games ανά έτος τότε γίνετε συνδρομητής της υπηρεσίας PlayStation Plus. Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν δύο ειδών συνδρομές, η ετήσια που κοστίζει 50 ευρώ και η συνδρομή 90 ημερών με κόστος μόλις 15 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στο PS Plus τον Αύγουστο:

31/7: Mafia II, Need for Speed: Most Wanted , Spec Ops: The Line, Lego Lord of the Rings (PS Vita), When Viking Attack! (PS Vita)

Τα υπόλοιπα games της Instant Game Collection της υπηρεσίας για τον Ιούλιο είναι τα εξής:

Battlefield 3 έως τις 31/7
Catherine έως τις 31/7
Malicious έως τις 31/7
Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita) έως τις 31/7
Unit 13 (PS Vita) έως τις 31/7

Keywords
Τυχαία Θέματα