Diablo 3: To 2014 στο PlayStation 4

Τον επόμενο χρόνο αναμένεται και στο Xbox One.

Το Diablo 3 κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360, αλλά δεν θα δεν θα έρθει στο PS4 (και πιθανόν ούτε στο Xbox One) μέχρι το 2014, σύμφωνα με την Blizzard.

«Η

προγραμματιστική ομάδα του Diablo 3 μόλις πήρε τα development kits του PS4 οπότε η μετάφορά του στη νέα πλατφόρμα θα αργήσει», όπως αναφέρει δημοσίευμα του Diablo Fans το οποίο αποτελεί περίληψη μιας συνέντευξης που έδωσαν στο site οι Josh Mosqueira, Travis Day και Wyatt Cheng της Blizzard. Κατόπιν αυτού το δημοφιλες Action RPG δεν θα αποτελέσει έναν από τους launch τίτλους του PlayStation 4 και το πιο πιθανό είναι να το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Δείτε το video review του Diablo III από το GameWorld:

{youtube}htc8ui4Vwpw|500|300{/youtube}

Στο δημοσίευμα του Diablo Fans αναφέρεται επίσης πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι developers δεν έκαναν καμία ανακοίνωση για την έκδοση του Diablo 3 στο Xbox One. Όλες οι αναφορές για την εξέλιξη του port έγιναν σε σχέση με την επισήμως ανακοινωμένη έκδοση του PlayStation 4. Σύμφωνα με την Blizzard o λόγος καθυστέρησης οφείλεται στην διαφαινόμενη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του DualShock 4, αφού κατά πάσα πιθανότητα η έκδοση για τη next gen κονσόλα της Sony θα υποστηρίζει το touchpad και το κουμπί Share. Όσον αφορά την κυκλοφορία ενός πιθανού expansion για το Diablo III η αμερικανική εταιρεία τόνισε πως αν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον δεν θα διατεθεί ταυτόχρονα σε όλα τα format.

Διαβάστε το review του Diablo III από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα