Metro: Last Light: Factions DLC

Διαθέσιμο από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/7/13] Το Metro: Last Light είναι ένα First-Person Shooter που αναπτύχθηκε από την προγραμματιστική εταιρεία 4A Games και κυκλοφόρησε τον Μάιο 2013 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

Με την κυκλοφορία του τίτλου είχε ανακοινωθεί ότι πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα τέσσερα DLC στο άμεσο μέλλον. Το πρώτο DLC είναι το Factions, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούνιο του 2013, αλλά η διάθεσή του μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο του 2013.

Η ημέρα αυτή του Ιούλιου έφθασε λοιπόν και η νέα προσθήκη του Metro: Last Light σας προσφέρει τρεις νέες αποστολές. Οι αποστολές αυτές παρουσιάζονται από την οπτική γωνία των Metro Line’s factions και θα έχετε στη διάθεσή σας τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες. Θα μπορείτε να παίξετε είτε ως Special Detachment Sniper της κόκκινης γραμμής (Red Line), είτε ως Hanza Ranger ή Reich Heavy Squad Soldier. Πέρα από τις διαφορετικές αποστολές και χαρακτήρες, η 4A Games πρόσθεσε στην επέκταση του τίτλου και πέντε νέα όπλα, τα οποία είναι: the Abzac, Hellbreath, Medved, C4 Grenade και τέλος το the Silent Sniper Rifle.

[UPDATE: 18/7/13] Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το DLC.

{youtube}H8l5wiA912o|400|300{/youtube}

Μπορείτε να κατεβάσετε τώρα το Factions DLC στο Steam (4.99€), στο PS3 με την ίδια τιμή και στο Xbox 360 για 400 Microsoft Points.

Διαβάστε το review του Metro: Last Light από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα