PlayStation 4: Ιαπωνικό launch

H χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου υποδέχθηκε τη next-gen κονσόλα της Sony.

Τρεις μήνες μετά από την κυκλοφορία του στην Δύση, η Sony λάνσαρε και εντός συνόρων τη νέα οικιακή κονσόλα της. Η καθυστέρηση αυτή είναι πρωτόγνωρη για τα ιαπωνικά δεδομένα, παρόλα αυτά η Sony έδειξε εξ' αρχής ότι θέλησε να επικεντρωθεί στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης για να αποκτήσει

ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι του Xbox One. To τελευταίο αν κρίνουμε από την πορεία των προκατόχων του είναι απίθανο να σημειώσει υψηλές πωλήσεις στην Ιαπωνία, κάτι που φαίνεται να το γνωρίζει και η Microsoft.

Παράλληλα με το λανσάρισμα του PS4 στην Ιαπωνία διατέθηκαν οι εξής τίτλοι: Yakuza Ishin, Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends, Nobunaga's Ambition: Creation, Strider, Killzone: Shadow Fall, Knack, Resogun, Tomb Raider, Call of Duty: Ghosts, Tomb Raider: Definitive Edition, Assassin's Creed IV: Black Flag και NBA 2K14. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι τρεις πρώτες κυκλοφορίες είναι για την ώρα αποκλειστικό προνόμιο των Ιαπώνων παικτών και αν μη τι άλλο το Yakuza Ishin δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό τρέιλερ:

{youtube}44YtWJIYd18|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μεγάλη μερίδα παικτών είχε ήδη...κατασκηνώσει έξω από διάφορα καταστήματα με στόχο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το PS4. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στην gallery του άρθρου, οι οποίες προέρχονται από το Famitsu.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα