World Basketball Manager 2

Το ελληνικό manager game καλαθοσφαίρισης επιστρέφει.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Icehole Games ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την εκστρατεία της στο Indiegogo ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για τα τελευταία στάδια παραγωγής του νέου μέλους της σειράς World Basketball Manager. To World Basketball

Manager 2 είναι η συνέχεια των αρκετά επιτυχημένων WBM (που ξεκίνησε την πορεία του το 2003) και WBM Tycoon. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 75% της ανάπτυξης και η Icehole θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει το ποσό των 25.000 ευρώ για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του WBM 2.

Το World Basketball Manager 2 είναι ένα sports manager game με θέμα το μπάσκετ και σας επιτρέπει να αναλάβετε την αγαπημένη σας ομάδα και να ξεκινήσετε μια διεθνή καριέρα ως προπονητής (ή προπονητής και ιδιοκτήτης ομάδας στο WBM Tycoon). Στο παιχνίδι περιλαμβάνεται όλος ο μπασκετικός κόσμος από την Μάλτα ως το NBA.

{youtube}n1CCrv5Mzqc|500|300{/youtube}

Διαθέτει πάνω από 100 εθνικές οργανώσεις, 1300 ομάδες, 20.500 παίκτες και 1400 προπονητές, ενώ είναι διαθέσιμο σε 12 γλώσσες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η ελληνική. Οι βελτιώσεις του σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα καινούριο και πιο φιλικό user interface και μια νέα 2D match engine.

Αν θέλετε να στηρίξετε το World Basketball Manager 2, μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της εκστρατείας του στο Indiegogo. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του WBM και του WMB Tycoon. Θυμίζουμε ότι όσοι είχατε προμηθευτεί προηγούμενη έκδοση του WBM, μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία το WBM 2 αποκτώντας το με έκπτωση 50%, ενώ υπάρχει ειδική τιμή για τους νέους χρήστες.

Διαβάστε το review του World Basketball Manager 2009 από το GameWorld.

Το World Basketball Manager 2 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία διάθεσης.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα