O Jack Trennon αποχωρεί από την Sony

Ο πρόεδρος της Sony America που...ήξερε να τρολάρει την Microsoft!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, ο Jack Trennon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony America, θα παραιτηθεί από το αξίωμά του στις 31 Μαρτίου.

Ο Tretton ανήκε στο δυναμικό της ιαπωνικής εταιρείας από το 1995, δηλαδή από τα πρώτα χρόνια έναρξης του τμήματος gaming. Κατά την θητεία του πουλήθηκαν στη Βόρεια

Αμερική πάνω από 50 εκατομμύρια PS2, 13.5 PS3 και πάνω από ένα εκατομμύριο PS4. O Jack Tretton ευχαρίστησε τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία 19 χρόνια και δήλωσε ενθουσιασμένος που ξεκινά το "νέο κεφάλαιο της καριέρας του".

{youtube}SJ-To7WJyWs|500|300{/youtube}

Για όσους θυμούνται, ο Jack Tretton είχε βγει στην E3 2013 κι είχε πει ότι "Η Sony δεν θα χρεώσει τα μεταχειρισμένα και δεν θα απαιτεί always online" κάτι που είχα προβλέψει άθελά μου στο Editorial λίγες ημέρες πριν. Τελικά η τακτική αυτή όντως εφαρμόστηκε, το trolling του Jack Tretton αποδείχθηκε...άριστο και ανάγκασε την Microsoft να αποσύρει την αυστηρή πολιτική της για το Xbox One.

Την θέση του θα πάρει ο Shawn Layden, αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Sony America, ο οποίος εργάζεται για το τμήμα του PlayStation εδώ και 15 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα