Mario Kart 8: Limited Edition

Με δώρο συλλεκτική "φιγούρα" Spiny Shell.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η Limited Edition έκδοση του Mario Kart 8 θα περιέχει ένα συλλεκτικό αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, στη συσκευασία εκτός από το παιχνίδι θα βρείτε και ένα Spiny Shell, το μπλε power-up από τα Mario Kart games.

Το συλλεκτικό αυτό αντικείμενο, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, θα έρχεται μαζί με μια όμορφη βάση για να το στηρίξετε. Το Spiny Shell πρωτοεμφανίστηκε στο Mario Kart 64 και αργότερα συνόδευσε όλες τις εκδόσεις του δημοφιλούς Racing της Nintendo.

{youtube}tbUcAIEfA6M|500|300{/youtube}

Η Limited Edition του Mario Kart 8 είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία, ενώ όσοι είχατε κάνει preorder την κανονική του έκδοση, έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε "upgrade" για να παραλάβετε την Limited Edition. Επιπλέον, αν αγοράσετε το Super Mario Kart του SNES για την Virtual Console μέσω του Wii U eShop, θα έχετε έκπτωση 5.5 αγγλικές λίρες (περίπου 6.7 ευρώ) στην τιμή της ψηφιακής έκδοσης του Mario Kart 8. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές έως και τις 30 Ιουνίου.

Η Limited Edition θα κοστίζει 60 αγγλικές λίρες (περίπου 73 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου για το Wii U, ταυτόχρονα δηλαδή με την απλή έκδοση του Mario Kart 8.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα